Podarilo sa vám hneď po prvom menzese po kyrete otehotnieť?

malllal
9. aug 2023

Baby som po kyrete a podarilo sa vám hneď po prvom menzese otehotnieť?

mimuska328
9. aug 2023

@malllal čo ti povedal lekár? Ja by som po kyrete ešte počkala lebo je to dosť zásah do tej maternice a kým sa zotaví a hlavne ma sa dodržať 600nedelie aj so sexom lebo môžeš dostať nejakú infekciu a to môže až neplodnosť spôsobiť mi povedal lekár

anjelicek26
9. aug 2023

Nepodarilo sa nam to 1.5 roka po kyrete.. Ale je pravda,ze prve tri mesiace sme sa ani nesnazili,lekar nam to neodporucil, aby sa zahojil krcok a stielka maternice.. a aj psychika...

malllal
autor
9. aug 2023

Keby človek mohol by už začal sa snažiť aj hneď 😏len musím čakať

bejka90
9. aug 2023

@malllal ja som teraz 3.cyklus po kyrete, minuly cyklus sme sa zacali snazit, takze hned to nebolo a teraz uvidime, akurat cakam ovulaciu dnes/ zajtra takze uvidime vyskedok za 2 tyzdne

jaskolka
9. aug 2023

@malllal celkovo sa neodporúča hneď po kyrete, aspoň pár mesiacov treba počkať. Musí sa zahojit kŕčok, zregenerovať sa maternica. Mne gynekologicka odporúčala aspoň 3 cykly počkať, to sme aj dodržali. Otehotnela som potom o dva mesiace, čiže 5 mesiacov po kyrete.

nicole003
9. aug 2023

@malllal zadarilo sa az po roku a štyroch mesiacoch ak mam byť uplne presná. Ale ja mam hematologicku diagnozu tak mozno aj to bol dôvod

as1184
9. aug 2023

@malllal Sú ženy, ktorým sa podarí hneď. Ale je tam väčšie riziko potratu. Radšej počkaj ešte, nech sa ti všetko vnútri zahojí a začne fungovať ako má. Predsa si bola tehotná a následny kyret, to všetko sú veľké hormonálne zmeny a telo sa musí spametať a nato potrebuje čas. My sme s mužom dodržali po kyrete 6mesiacov a keď sme si povedali, že si už nebudeme dávať pozor, hneď som ostala tehotná🍀 😊

wishes
9. aug 2023

podarilo sa po dvoch menzesoch 🙂

malllal
autor
9. aug 2023

Ďakujem za názory budem musieť byť trpezlivá a vydržať a začať pracovať potom natom 😊

benny2020
10. aug 2023

@malllal anooooooo ❤️❤️❤️❤️

selena_luna
10. aug 2023

@malllal so sexom sme pockali noormalne 600nedelie, nech sa telo zotavi a nezanesiem si infekciu. A zacat sme sa snazili po 3 mesiacoch , nech je maternica uplne zotavena. podarilo sa na druhy krat. Ja uplne chapem ze chces hned, ale daj telu cas. Naco ti bude oplodnenie, ked bude vystelka nizka a neuhniezdi sa?
Ale treba sa riadit v prvom rade nazorom dr. Ak zhodnoti ze je maternica zahojena a mozete ist na vec po prvej ms, tak smelo dotoho!
Drzim palce. Verim ze coskoro pride tvoje duhove babatko

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre