Dobrý deň. Chcem sa spitat zienky ci sa vam podarilo otehotnieť krátko po MS a ovulaciu ste mali az v strede cyklu?? Stym ze ste mali tutu mutu len ras na plný plin??? Ja som mala 8 dní MS potom na 11 DC sme išli na plný plin a plodne dni som mala na 13 deň a ovulaciu na 14DC. Medzi tým žiadne tutu mutu. Ďakujem
@hennyinnsbruck ano 3 dni to bolo. Dúfam že to tak bude. Som zvedavá či to mal niekto podobne.
áno...dcéra chodí už do ZŠ...
@gabca295 vela zien iste tak malo... My sme mali sex 2 dni pred ovu a podarilo sa..
@deti95060810 prosim vas a pamätáte si kolko dni ste mali medzi stykom a ovulaciou?
Ved uvidis, ci sa zadari. Nie je to jedno?
@beky1813 tiez neviem co ma tato anketa priniest ked vsetko zalezi od spermosiek a vnutornom prostredi🤷♀️
@hennyinnsbruck
@beky1813 ide len o skúsenosť iných žien
Ja mám tak dcéru
Vari sa budem coskoro tešiť 😀
@gabca295 pat dni pre ovulaciou je vnutorne prostredie take, ze udrzi spermie nazive. Vraj vtedy sa robi dievcatko a presne v case ovulacie chlapec....ale toto neviem, ci je pravda alebo povera ale u nas to tiez tak vyslo.
@ivana11155 aj u nas to tak vyslo... Sex pred ovu - dievcatko😊
@ivana11155 spermie nesúce chromozóm x sú dlhšie živé. Preto si na vajíčko počkajú do ovulácie. Spermie chlapčenské s chromozóm y sú zas rýchlejšie, v čase ovulácie sa k vajíčku dostanú skôr a stihnú ho oplodniť pred tými x-vymi dievčenskými. Žiadna povera.
Podarilo sa dnes som mala 2 palicky
Ano. 3 dni po skonceni MS.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Takze ste mali sex 3 dni pred ovulaciou... Ked ma dobre Spermie moze sa podarit... Uvidis...