Dobrý deň áno vy znie to blbo čo teraz napíšem ale chcela by som sa spýtať podarilo sa niekomu otehotnieť aj keď mal priateľ Tekuté spermie a nie take hustejsie ? ano je to blba otazka Ale netreba hneď odcudzovať alebo písať blbe komentáre S priateľom sa snažíme o bábätka ja mám deti z bývalého partnerstva A už by chcel aj svoje 🙂 Bola by som vďačná za každú odpoveď a kľudne aj radu
Ak to snažíte viac ako rok , možno by nebolo na škodu ísť na vyšetrenie spermiogramu.
Po ročnom snažení sú už na mieste vyšetrenia u odborníkov. A problém býva skôr vysoká hustota.
@pabla99 este to nie je rok len par mesiacov iba ma zaujima ci to nie je niaky problem
Zalezi na veku, ale za mna ak je to 6 mesiacov a ani tuk, tak spermiogram a zakladne vysetrenia su na mieste, hlavne ked mate do 35 rokov. Ked mate nad 35, tak to uz jednoznacne vyhladat pomoc lekarov a nestracat cas v nevedomosti.
Podľa toho koľko máte rokov, ak bližšie ku 40 tak to už nebude také ľahké
budem za blbu, tu tekutost ste ako vyhodnotili? podla coho?
@kiki68 obaja sme mlady este len ja mam uz 3 deti mame do 30 rokov
Zájdite si na spermiogram, tam dostanete odbornú odpoveď. Ak máš 3 deti a dlhšie sa nedarí s novým partnerom, väčšia pravdepodobnosť je chyba v spermiách. Vyšetrenie stojí možno 30e a máte istotu.
@bambulka711 dakujem
Juj, to chces mat za slobodna 4 deti do 30tky?
@la_dolce_vita niesom slobodna
@la_dolce_vita tiež sa pýtam. Načo. Ale tak ok
@sono2 kazdy mame svoj zivot nemyslite neprisla som sem pre kritiku ale radu … uz by ste nemuseli kazdeho hadzat do jedneho vreca majte sa pekne
Potom zakladne vysetrenia, ak mate pravidelne Sex ( ob 2- 3 dni v plodnej faze ), tak za 6 mes sa musite do tych dni trafit. Ked my v 35,40 to dame za 3 mesiace max, kde ja mam podla statistiky sance o 70% nizsie ako Ty. Ja som nemohla dieta donosit s mojim ex a to som mala iba 25,27 rokov . Dnes viem, ze jeho ignorovanie toho, ze ist na viac vysetreni a tiez ignoracia lekara s tym “ ved ste mlada” by mi usetrila vela vela slz.
Hustota nehrá žiadnu rolu🙂
@eliska13 dakujem
@kiki68 dakujem 🙂
Tak priatel alebo manzel? Pises ze priatel.
@natalka13 s manželom má tri deti a s kamaratom chce plodiť ďalšie.
@stanulienkat moj ty boze🙈 cize otcom bude manzel.
@natalka13 hej. Stastny orecko😃
@natalka13 priatel
@kiki68 ja mam s mojim ex priatelom 3 deti no 3 roky som s mojim novym priatelom a to svoje este vlastne nemame tak by sme aspon 1 chceli
@natalka13 nechcem dieta s milencom take nepodporujem 😅 ale tak hadam nebudem zit s tiranom s ktorym mam 3 deti a s mojim novym priatelom chceme aj svoje hadam chapete
Ved pises ze niesi slobodna. Takze si vydata. Stav je slobodna vydata rozvedena.
@natalka13 nikdy som nebola vydata takze som slobodna no mam noveho priatela ne milenca
Ako sa ti podarilo splodiť s tyranom tri deti za slobodna?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.