Počkali by ste s otehotnením/snažením po štátniciach?

26. jan 2024

Baby, na jar budem mať 35 rokov, ešte nemám dieťa, som po jednom MA, výsledky OK, ale tento rok končím externe VŠ plus pracujem na plný úväzok. Štátnice mám v máji a mám dosť veľký stres celkovo vždy zo skúšok, aj keď ich väčšinou dávam na A. Počkali by ste s otehotnením/snažením po štátniciach? Nechcem vystavovať dieťa tomu obrovskému stresu a zo školy nechcem poľaviť, keďže to za tie roky už stálo veľa úsilia a peňazí, chcem to už dokončiť.

petamich
26. jan 2024

nie ja osobne by som uz necakala

lelelienka
26. jan 2024

Maj je o 4 mesiace, ano, na tvojom mieste by som urcite pockala.

anjelicek26
26. jan 2024

Posledné čo potrebuješ, sú ranné nevoľnosti počas statnic... už počkaj.. začni brat kyselinu listový,selén,zinok, dko,železo... neuškodí,ale telu prospeje pripraviť kvalitu vajíčok ma tehotenstvo...

hipuska
26. jan 2024

Tomu sa hovorí plánované rodičovstvo. Počkaj

pettom19
26. jan 2024

Urcite pockaj, ako uz bolo pisane, su to 4 mesiace, nie 4 roky. Sustred sa teraz na dokoncenie skoly a potom smelo rieste babatko.

mamina7070
26. jan 2024

pockaj ale zacninbrat vitaminy mineraly

mabenn
26. jan 2024

pockala... ale pripravovat sa mozes zacat po viacerych strankach

bejbs123
26. jan 2024

Myslim,ze si si sama odpovedala,co nechces,tak nazor ostatnych nepotrebujes

pralinka25
26. jan 2024

tiez by som pockala. nikdy nevies ako ti bude ak by to vyslo. nevolnosti, brutalna unava. ja som napriklad pri tretom mala problem s pamatou. nemusi ti byt vobec nic ale je to loteria. a ano aj ten stres. je to par mesiacov to sa vydrzat da.

troble
28. jan 2024

Ja by som nečakala, ked vidím koľko z nás tu čaká mesiace a roky. Ak by to vyšlo tak by to bola radosť ak sa to do Mája nepodarí a aspoň vieš že si nestratila čas

maris5
28. jan 2024

Pockala by som, pri prvom som bola prve mesiace taka unavena, ze som len spala a pri druhom som nonstop vracala. Neviem si predstavit este sa do toho ucit na statnice.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre