Ahojte je tu niekto komu sa podarilo v deň ovulacie počať dievčatko? Som v 12 tt
s partnerom máme 4 ročneho syna a chceli by sme dievčatko len že som otehotnela v deň ovulácie má tu niekto skúsenosť? 🥰
Ja som si vzdy myslela ze o pohlavi rozhoduju chromozomy, ale tak asi to budu kalendariky 😃
Je to blbosť... či sa počne chlapec, alebo dievča, v prvom rade absolútne nezávisí od tvojej ovulacie, ale od toho, či bude šikovnejšia spermia XX, alebo XY, čiže je to na mužovi. Ale aj tak je to prakticky náhoda, nikto to nevie ovplyvniť.
@belllinka Na základe čoho?
@thirstymonk mužské spermie sú rýchlejšie a ženské zas dlhšie vydržia
3-4 dní pred ovulaciou. V ten mesiac styk bol len raz. Počkala si tam proste na vajicko 😁 mam doma už druhé, krásne dievcatko ♥️
U mňa to sedelo,v deň ovulácie chlapec ,cca dva dni pred dievča. Ale tiež si myslím, že skôr náhoda
Kto sa učil biológiu tak vie, že v deň ovulácie do vajíčka príde jedine spermia s chromozónmi XY 🤭 kam na tieto veci chodíte 🤣
@tinalia ani ja som sa ešte nestretla ani z jednou ženou ktorá by otehotnela v deň ovulácie a porodila dievča takže si myslím že zas to bude chlapček
Ja som otehotnela presne v deň ovulácie a je to dievča 😅...je to len náhoda, presne tak ako píšu vyššie.
Tak to si nestretla mňa 🤭 mam dievča 😊
nemyslíš vážne toto? 😨
@rozculena co?
vajicko sa uvolnuje pri ovulacii a oplodni sa az po uvolneni.Takze je to blud.Embryo vznika len prebnutim ovulacie. Ty nevies otehotniet pred ovulaciu. Spermie vedia prezit niekolko dni a pockat si na ovulaciu. Preto plodne dni zacinaju par dni pred ovulaciu.Takze ta otazka je nezmyselna vzhladom na proces otehonenia.
@belllinka Je to vedecky dokázané, či sa to "len traduje"?
V deň ovulácie a máme chlapca...tiež som čítala tu ,,teóriu" o oplodnení vajíčka a rýchlejších mužských spermiach a vyšlo no 😃chcela som vyskúšať ❤️❤️💙
Dvakrát v deň ovulácie, raz štyri dni pred. Dvaja chalani a dievča. Všetci traja počatí z jedného sexu ten daný mesiac. Takže na nás tá teória sedí. To však neznamená, že aj v deň ovulácie nemôže prísť k vajíčku ako prvá tá dievčenská spermia…
2 synovia v den ovu.Treti syn bol styk 4 dni pred ovu.Teraz cakame dievcatko,snazili sme sa o nu kazdy druhy den a v den ovu styk nebol.
@deninka233 nechapem,ako sa da pocat z 1sexu,neuveritelne❤️mas potom prehlad.ja by som urcite neotehotnela,keby skusime raz v den ovu,alebo 2dni pred ovu.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
tak jasné, že má niekto skúsenosť. To neznamené, že v deň ovulácie sa plodia iba chlapci 🙄 Akurát ti to šancu na chlapca zvyšuje o 1-2 percentá.