Ahojte mal niekto podobný prípad. Momentálne mi menštruácia vychádza na dni kedy je manžel doma a keď mám ovuláciu manžel je mimo domova v práci (chodí na turnusy) rozmýšľam že by som si posunula cyklus s norethisteronom. Chceme bábätko ale týmto štýlom asi ťažko 🥲
@sheila121 stačilo by,aby si turnusy pomenil s iným kolegom,bez udania dôvodu...
autorka,organizmus nie je matematika,ani pri posune podla tvojho plánu to nemusí vyjsť,jednoducho tých pár dní kedy je manžel doma bude asi málo na splodenie a môže to trvať celkom dlho....,porozprávaj sa o tom s gynekologom
dobry sused dame v uzkych vzdy pomoze 😁😛
A nedá sa ist za manželom na výlet?
@egonsk 😀
Chodí na turnusy a vždy máš vtedy ms? To koľko dní je doma.
@sheila121 určite tam maju aj iné turnusy, stačí povedať, že mu to nevyhovuje, že napríklad aj žena robí na turnusy a míňajú sa. Milión veci sa dá vymyslieť. Ale ja poznám aj chlapa, ktorý toto normálne priznal a dostal turnusy tak aby sa to zmestilo 😂
Ahoj, ako sa už pýtali dievčatá, je to jednorazová záležitosť, alebo je to takto stále? Ak stále, tak buď teda sa s niekým vymeniť, alebo poprosiť gynekológa, aby ti niečo napísal. Každý normálny to pochopí 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ten norethisteron by nebol zlý nápad, ale je dosť veľká šanca že ti to rozhodí cyklus a ovuláciu ďalšie tri mesiace alebo aj viac mať nebudeš. Nedá sa zmeniť turnusy?