Po potrate znova skúšame

kristina1818
1. jan 2012

Minulého roku som potratila... mala som kopu problémov no minulý mesiac sme sa snovu odhodlali to skúšať... beriem siofor a duphaston... no aj tak sa bojim ci sa to zas nezopakuje.. ci sa nam to vobec znova podari....

irriss
1. jan 2012

..podari... 😉

Ja jsem nekolikrat prisla o miminko...a podarilo se a "hned" nekolikrat 😉

Drzim palecky, at je Tvuj rok "plodny"..krasne to napsala @pici ve svem statusu...mrkni se ji do fotoblogu 😉 🙂 jeji prani se vztahuje "prave (i) na Tebe"

pici
1. jan 2012

@kristina1818 podari. preco by sa nemalo? a ak sa to ma zopakovat, zopakuje sa. taky je zivot, trap sa tym ked to bude aktualne, prajem samozrejme aby to uz nikdy aktualne nebolo.... len sa neplas dopredu...

kristina1818
autor
1. jan 2012

ved hej.. to je pravda, snažím sa byť kľudná, no niekedy mi to nedá...

pici
1. jan 2012

@kristina1818 velmi vela zien prve tehotenstvo nedokoncili a potratili na zaciatku. je to caste... ak nie je iny ako nahodny dovod potratu, urcite sa to nezopakuje... ak mas nejake problemy, daj si vysetrit krv u hematologicky,,, tak byva najcastejsie zadrhel, vrodena trombofylia...

irsina83
1. jan 2012

@kristina1818 nasad si aj prenatalne vitaminy co obsahuju kyselinu listovu, odporucam Femibion 800 😉 drzim palce 😉

kristina1818
autor
1. jan 2012

@irsina83 beriem kyselinu listovú forte

kristina1818
autor
1. jan 2012

@pici trombofyliu nemam no mam problem s hormonmi a bola som v tedy velmi chora.. nasledne vysetrenie zistili asi 5 pricin preto sa to mohlo stat...

pici
1. jan 2012

@kristina1818 ked chces, napis IP, rada pokecam... a ake povedali riesenie? da sa tomu vyvarovat ?

irriss
1. jan 2012
diid
2. jan 2012

teraz mimo, ale mi to neda, mozno admin precita : Stare temy by sa mali vymazovat. Potom sa tu vytahuju 5 rocne temy a maju 3000 prispevkov. Podla mna hlupe pravidlo ze "duplikacna tema"

kristina1818
autor
2. jan 2012

@irriss som tu nova, este velmi neviem ako to tu funguje a vcera som pisala kadetade :D

irriss
2. jan 2012

Mila @diid neni "duplicitni" jako DUPLICITNI ...

kdyby ses podivala nejdrive na link, kterym jsem upozornila AUTORKU..pochopila bys, ze Tve radky jsou "mimo"...jedna se o duplicitni tema - protoze zalozila 2 plus minus stejna temata ve stejny den...nejedna se o tema stare, jak uvadis Ty...
Nez zareagujeme, zkusme se zamyslet "o co go" 😨

p.s. se Tvym postrehem, ale souhlasim...i kdyz se nevztahuje na tento konkretni pripad 😉 🙂

irriss
2. jan 2012

@kristina1818 😉 🙂

cillamilla11
2. jan 2012

caute baby 😎 no aj ja som bola bohu zial na kyretazi pred dvoma tydnami ☹ bola som v deviatom tyzdni ale plod bol moc maly ako keby som bola len v 6 tom, aj som spinila trosku tak lekar sa rozhodol ze to musi ist na reviziu :((( islo to hladko za 20 minut som bola hotova robili mi to v celkovej anestezii, ani bolesti som nemala nic bola som fit po zakroku 😉 len ta strata 😢 o tom uz nehovorim....teraz pijem alchemilku,kyselinu listovu a idem kupit femibion 800 no a samozrejme cakam na menstruaciu a potom .....no velmi by som chcela babo takze podla mna nebudeme si davat pozor.

zuzananina
2. jan 2012

@kristina1818 neboj sa podari aj nam sa to podarilo po roku po po potrate a bala som sa toho ale tak znovu sme o to prišly aj na druhy krat.... netreba sa bat eraz mam dva mesiace po cisteni a chceme sa opet pokusat ešte do tretice len mam aj ja trochu už strach v sebe

zuzananina
2. jan 2012

@cillamilla11 drzim palceky a aj my chceme babo len si musim este pockat po cisteni

kristina1818
autor
2. jan 2012

@zuzananina ach ked toto je take tazke no... hlavne to vsetko nechat v Bozich rukach lebo darmo mi planujeme aj tak to bude tak ako to ma byt a velmi to riesit tiez nie je dobre... uvidime ako to bude drzime si palceky vsetky a hadam to vyjde skor ci neskor kazdej z nas...

kristina1818
autor
2. jan 2012

@cillamilla11 ja som bola v siestom tyzdni a tiez mi povedali ze babatko sa nevyvija ze je to tzv. zamlcane tehotenstvo... a tiez som bola na kyretazi... no my sme sa cely rok nestazili otehotniet... chcela som byt uplne fit.. no uvidime teraz ako to Pan boh zariadi...

p_etrisha
2. jan 2012

Baby, ja som bola na kyrete po MA pred 3 mesiacmi. Teraz v januari bude 4. menzes...Mam vitaminy CENTRUM MATERNA, vraj je tam vsetko, co treba, ale predsa len...Tie, co sa do toho viac rozumiete...Staci to? Alebo mam nieco pridat, alebo to uplne vymenit???
@kristina1818 Neboj sa nic! Musis mysliet pozitivne...Vsetko bude fajn a coskoro budes drzat v naruci vytuzene mimi 🙂 DRZIM PALCE!!!

eileeen
2. jan 2012

@cillamilla11 ahoj, ja som tiez presne pred dvoma tyzdnami bola na kyrete pre zmalknuty potrat, nas prvy pokus to bol, bola som v deviatom tyzdni. Taktiez chcem velmi babatko, my pockame asi dva cykly a potom ovulacne testy a ide sa na to.... moja mama tiez prve potratila, ja mam nadej, ze druhykrat to uz bude ok 😉

kristina1818
autor
2. jan 2012

@p_etrisha dakujem🙂 ja beriem siofor a duphaston a kyselinu listovu 800vku

kristina1818
autor
2. jan 2012

a co su to tie ovulacne testy? ja s tym nemam vobec skusenost veru

p_etrisha
2. jan 2012

@kristina1818 Duphaston je znamy vsetci to beru dookola...Tak asi na nom nieco bude....OVU testy ti testuju, ci prebieha ovulka, aby si si vedela nacasovat urodne snazilkovanie 🙂 ja s nimi tiez nemam skusenosti, len som o nich pocula, nepouzivam ich, snazim sa casovat tak, aby sa nedalo minut, ale zatial neuspesne...Neviem, ci este po kyrete nie som fit 😒 Ale prve sa nam podarilo "neplanovane" dufam, ze aj druhe pojde tak isto! ALE USPESNE!!!

kristina1818
autor
2. jan 2012

@p_etrisha 3 mesiace po kyretazi je v poho aj ked odporucaju dlhsie asi aby sa maternica stihla spamatat ale niektore otehotneli aj na dalsi mesiac... ja sa riadim tym ze ked mam plodne dni tak mam taky priesvitny "soplovy" vytok 😀

poisonblu
2. jan 2012

ja som potratila v septembri, snazilkova zaciname v januari...trosku sa aj bojim, lebo mam problem s krvou, ale vraveli mi, ze to nie je nic vazne....4 mesiace uz beriem femibion 800, tak dufam, ze to pomoze k zdravemu babatku...dr. mi da nejake hormony na podporu ked pridem tehu do ordinacie....drzim nam vsetkym palce

lenuliatko22
2. jan 2012

ahojte,babenky nezufajte,tie ktore ste potratili,berte to ta,ze to mlo tak byt a z vlastnej skusenosti vam hovorim,ze stale je lepsie prist o babatko prve tyzdne ak par tyzdnov pred terminom porodu,ked uz babatko citite ako kopka,ako sa mu cka 🙂 izbicku ma pripravenu,vsetko vyprate a pripravene,velmi sa tesite kedy uz budete drzat male krasne v naruci a odrazu nic,plac,smutok,bolest zo straty ,zapalena sviecka...nechcem povedat,ze to je lahke potratit,ja len,ze je to o trosku lahsie vyrovnat sa s tym...ani nie vyrovnat sa s tym,ale naucit sa s tym zit ako ja...moj maly by mal 3 rocky,potom sme nevedeli vyse roka otehotniet a teraz?v spalni v postielke mi uz spi 5 mesacny Filipko 🙂

p_etrisha
2. jan 2012

@kristina1818 Mne povedal 3 aj to ma uz mrvilo, lebo to bolo dlho ☹ Najradsej by som hned! Ale vydrzala som a od teraz skusame naplno, som zvedava....Jem CENTRUM MATERNA, ma to kopec vsakovakych mnamiek vitaminovych, tak snad pomoze...Ten "soplovy" mavam aj ja 😀 ale pytala som sa bab, co mam v skupine po MA, kedy obvykle nastava OVU a mam pocit, ze podla ich slov a toho, co ja zazivam by to mohlo byt vtedy, ked sa mi k "soplu" este pridaju aj bolesti....Cize dnes uz je zrejme ovu tu 😀

kristina1818
autor
2. jan 2012

@poisonblu aj ja beriem kyselinu listovu 800 to je to iste ako femibion:?

kristina1818
autor
2. jan 2012

@lenuliatko22 ak si si tymto presla tak si hrdinka... jasne ze potratit v prvych tyzdnoch je velmi tazke ale prist o babatko vo vysokom stadiu tehotenstva je tragedia... je uzasne ze mate uz malicke gratulujem a tesim sa stebou.. a v nebi anjelika ktory na vas dozera...

kristina1818
autor
2. jan 2012

@p_etrisha tak co tu este robis? utekaj za manzelom a skusajte 🙂 ten moj uz sladko spi :D

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre