Po kolkych rokoch snazenia ste ostali tehotne ?
ahojte vidím,že táto téma zapadla prachom 😒 škoda lebo rady a skúsenosti s tehu sa vždy zídu nám čo sa ešte stále po rokoch snažia a nevzdávajú sa nádeje ☹
@ivka3901 Ahoj...ja neviem...moja Dg.je nepriechodne vajcovody obojstranne, nizke AMH, hypotyreoza atd atd...pred 2 IVF som chodila na akupunturu, kazdy den jedla avokado, no a Vitamin E som si nasadila...a IVF v aprili aj tak nevyslo...tak som vysadila vsetko, a v maji som Bola tehotna prirodzene neviem akym zazrakom...ci ta akuunktura, alebo vit E, alebo tie hormony pred IVF neviem...
@linda81 díky moc aj za tieto rady no my máme za sebou dlhú cestu za tých 8 rokov sme si toho preskákali dosť 5 krát IVF ras sa podarilo,ale Missed abourt ☹ no aj my máme dosť diagnoz já sa liečim na štítnu žľazu beriem euthyrox 100 potom tiež mám nízke AMH a manžel má zlý spermiogram tak asi v skratke peniaze na dalšie IVF nemáme momentálne tak sme prešli na samoliečbu drahý už berie 2 mesiac macu prášok a já beriem gynex kvapky a aj čaj bylinný pijem ludmila mojžišová aj materskú kašičku v tabletkách royl jelly beriem 😉 tak teraz neviem,ale aj tak som skeptická
Ja len stručne ;) 2
@ivka3901 ahoj, neskúsila si navštíviť Annu Kopáčovú z Vrbového? Nikto to nepotvrdí, ale po tom, čo som začala piť čaje na jej odporúčanie som po 5-tich rokoch prirodzene otehotnela... (predtým 2x ivf - to druhé síce vyšlo, ale v 6.mesiaci potrat) - AMH = 0, diagnóza predčasné ovariálne zlyhanie a mangel zlý spermiogram (on dostal tiež niečo na papanie 🙂
diky za info,alle mojho muza na toto nenahovorim a sme aj zdaleka
@amonda dakujem za info... moja teta s nou robi v skolke... ani ma nenapadlo , ze by aj ona vedela pomoct. raz pre maminu poslala nieake bylinky , ked bola v prechode...velmi jej pomohli.ak sa nam nepodari ,urcite ju navstivim. my s manzelikom sme zacali snazilkovat este len min. mesiac , v tychto dnoch mam prave dostat menstruaciu , zatial nic.... no som trosku skepticka , nemyslim si ze by sa to hned na prvy krat podarilo... nechcem moc nad tym rozmyslat,,,,lebo vsetko je to o psychike, ale bohuzial neda sa inak, veru rozmyslam , ze co ked nahodou ..... dokonca aj brusko mam vacsie , ale to je asi s tych cokolad 😀 a zmrzliny , kt. som v poslednej dobe maskrtila. 😕
po 2 rokoch.. 🙂
asi by bolo naivne mysliet si ze sa to hned podari, ze ???? 😒
s prvym nam to trvalo 11mesiacov...teraz snazime o 2 a nic?? uz rok a pol ?????????????? 😒
@yuriko prve ivf som ani netusila co je amh, potom mi zobral gyndos krv a tam ten krasny vysledok amh 0, ale ja som vlastne ani vtedy moc netusila co to znamena a hned nato som isla na druhe ivf a mala som 3 ks vajicok, z toho 2 boli ok na vklad a aj som otehotnela - len to teda nedopadlo dobre....potom som ziskala par info o amh a v podstate aj lekar zacal spominat menopauzu a pod...ja som isla k p.Kopacovej a po piatich mesiacoch od potratu som prirodzene otehotnela, takze pre nas maly zazrak. Verim, ze to bolo dostatocne povzbudive 🙂
po prvej nehode x)
Pri prvom dietati okamzite (mali sme nechraneny sex iba jediny krat) a pri druhom mi vysiel pozitivnt tehotensky test 10 dni potom, co sme sa zacali pokusat o babo (vo veku 32 rokov).
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dzenar po vyse 3 rokoch, 2 IVF, 1KET, celkom uz necakane prirodzene