ahojte, po kolkych cykloch uzivania gynex kvapiek ste otehotneli? ja som na vyšetrenie bola je všetko v poriadku, priatela som zatial neobjednala.
@katariiinkaa a kolko krat denne su uživala? a ako pod jazyk alebo riedené vodou?
@domka_val v prvom cykle keď som ich skúšala tak 3x denne 3-4 kvapky, dávala som do trošky vody a zamiešala plastovou slamkou ( niekde som totiž čítala že sa nemá užívať z kovovej lyžičky, ale už neviem vôbec prečo). Vtedy sa podarilo, ale bolo to mmt. V ďalšom cykle kedy sa podarilo som užívala 3x denne 6 kvapiek, tiež rozmiešané v troške vody. Vraj sa má začínať s menším množstvom radšej, lebo niektoré ženy môžu mat vedľajšie účinky z tých byliniek. Ja som na sebe nepostrehla nič, žiadnu zmenu.
Vôbec nie akurát mi to rozhadzalo cyklus
Tiež som si ich včera zakúpila, tak som zvedavá 🤔🤔
Vtipne.Naozaj veris ze maju taku moc? Mne k tehotenstvu nepomohli.
@sense ja to isté, ešte pár mesiacov po vysadení sa mi dával cyklus do poriadku
Mam 3 detičky a vždy som pred otehotnenim užívala gynex kvapky. Myslím ze pri dvoch to bolo po mesiaci užívania, a pri jednom dva mesiace.
@maminkadeticiek čo je na tom vtipne? myslim že každej pomohlo niečo iné a vela žienok tu písalo že práve gynex kvapky im pomohli.. takže mne príde skor vtipný tvoj komentár😊
@domka_val Ako ktore napriklad?
@maminkadeticiek prosím ťa, aký význam majú tvoje komentáre? Otázka znela inak.. Nechápem prečo máš potrebu zapárať úplne zbytočne a vysmiať tu niekoho za normálnu otázku. Ja som napríklad otehotnela vďaka gynexu hneď 2x, predstav si. Rovnako mám 2 kamarátky, ktorým to tiež po dlhom snažení pomohlo. Mamine to extrémne pomohlo zvládnuť menopauzu. Sestre sa vďaka tomu upravila štítna žľaza natoľko, že nemusí užívať lieky, ktoré užívala asi 10 rokov. To, že tebe nezabrali ešte neznamená, že nezabrali nikomu. Rovnako ako to že mne zabrali neznamená, že automaticky zaberú každému. Fakt nechápem význam tvojich komentárov..
@katariiinkaa a užívala ai ich od 1.DC alebo v akej schéme?
@adriana2109 mne to zhodou okolností vyšlo stále tak, že mi prišli začiatkom cyklu. Čiže 3 týždne som brala + 1 týždeň pauza.
@katariiinkaa lebo ja som ich brala 3 cykly asi a mne bolo povedané tiež takto 3 týždne brat a 1 týždeň počas menštruácie pauza lenže mne to nikdy nevychádzalo ta pauza Zrovná aj počas menštruácie čiže som mala pauzu až 2 týždne lebo vraj počas ms sa nemajú užívať tak preto som chcela vedieť že či si ich užívala aj počas ms
@adriana2109 áno, brala som aj počas MS normálne. Nikde som nevidela info o tom že by sa nemali brať počas MS, skôr som všade videla že je úplne jedno v akej fáze cyklu sa začne užívať. V prípade pozitívneho testu treba samozrejme prestať, inak by som klasicky išla 3+1 aj naďalej.
Ahojte, riesili ste gynex so svojim dr ? Alebo ste si ho len same nasadili ? Prvykrat o tom citam ze pomaha k tehu, mam tiez nejake problemy tak preto sa pytam .. dakujem za odpoved …
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
2x hneď po 3 týždňoch užívania, predtým rok nič.