Ahojte baby neviem kde začať
Pred mesiacom som bola na potrate 😫 bola som v 5tt..a neviem či bola kyretaz či nie nepovedali mi nič..u svojho dr som bola a všetko ok..
Dnes je to mesiac .. ako vyzerá prvá menštruácia..ja mám od včera taký hnedý až tmavý výtok a sem tam malé kúsky krvi aj to len po potrebe na toaletáku..ide o to že bábo chcem na potrat som bola donútena..od môjho ex ..o bábo sa snažíme bolia ma prsia mám časté nutkanie na wc ináč nič test negatívny..
Prosím nekomentuje potrat je to aj bez toho ťažké..
@zuzikovaco tak ale skutočne netuším na čo čakáš vyjadrenie?
SNažiť sa o bábo mesiac po potrate rozhodne nie je v poriadku. Nechaj telu chvilu casu, nech sa spamata a zahoji sa.
@bruneta880 chce vediet pravd.ci je tehotna😕
Jedna otázka....PREČO?
Toto akoze vazne?
@zuzikovaco Hnus co si spravila, zavrazdit vlastne dieta to moze len hyena, radsej nemaj ziadne deti.
ak mam pravdu povedat tak ja som z toho tiez tak trochu zmatena, si mesiac po potrate ale snazite sa o dieta? mohla by si to vysvetlit? a pytas sa na co? ci mozes byt tehotna?
A o mesiac sa snazit znova. Toto nemoze byt real tema
@catherinah no moze poznam taku...e..zopar
Nechapem, v 5tt si bola na potrate lebo ta donutil tvoj ex... pokracovanie vety... o babo sa snazite... rozdiel je jeden mesiac
Ked si mala ex iba mesiac do zadu tak s kym sa snazis teraz o dieta?
@zlaticko118 no teraz sa snaží o dieťa s novou vážnou známosťou s ktorou majú žiarivú a ružovú budúcnosť predsa 🙄
tiež mi to nejako nevychádza...
Ema234 nemáš trochu silné slová? Trosku by si mala zvážiť co napíšeš, aby si jej ešte viac neublížila ako si podľa mňa ublížila ona sama. Iba Boh môže súdiť my na to právo nemáme a taktiež nemáme právo na to jej povedať aby nemala žiadne deti.
Dievčatá nebola to moja voľba ..pri útokoch ho radšej ochránite takto všade kde som bola na našiel.. až kým sa to neukončilo potratom vtedy mal kľud
Teraz mám iného svojho ex a potrebujem bábo lebo myslím na to svoje nenarodené .. veľmi mi chýba 😭😭😭
Nemala som kde odísť najďalej ..ako vravím všade ma našiel ..bitky násilie ..nik mi nechcel pomôcť Bali sa ho
Mám iného tiež ex a ten mi chce pomôcť a veľmi túži po babe ..preto ma prosím neodcudzujte nikomu to neprajem..😔😢😔
@silverrko no tak to ma teda nenapadlo...ako si do prdelky môže myslieť že MESIAC po interupcii, zostane tehotná a bábo bude v poriadku?WTF
@zuzikovaco no dievča zlaté, akože teraz ma slovník fakt nepustí sorry, ale ty musíš mať v tej hlave buď nasraté alebo si nejako duševne chorá, keď podstúpiš interrupciu a už mesiac na to chceš dieťa.Si v poriadku?Ešte napíšeš "prosím nekomentujte" zlatko toto sa nedá nekomentovať...smer psychiatet
@bruneta880
Tam už chodím..je to ťažké sa s tým vyrovnať
@zuzikovaco prvy memzes po kyrete klidne moze byt takyto inak ti mali povedat ze po kyrete nemozes mat sex styri az sest tyzdmov inak riskujes zapal endometria co tiez moze but to co feraz riesis a moze to sposobit neplodnost
@zuzikovaco akože keď už nerozmýšľaš normálne hlavou nad tým čo a ako, tak sa aspoň poraď v záujme toho, aby si v BUDÚCNOSTI dieťa mať mohla, so svojim lekárom ktorý ti určite povie o rizikách o ktoré si koleduješ otehotnením mesiac po potrate.
@zuzikovaco kto ti nechcel pomôcť?Kto sa ho bál policajti?
A teraz čo??Otehotnieš, tvoj terajší, predtým tiež bývalý si zmyslí, že ho až tak nechce tak čo?Myslíš si že zase potrat?Takto sa veci neriešia, ale už je neskoro...
A to o čo sa teraz pokúšaš, to je maximálna nezodpovednosť!
Najskôr dospej.
Mala si svoje dieťa ochrániť, teraz je neskoro hľadať si argumenty.Na tom psychiatrovi stále trvám.
no, moj nazor je takýto...potrat ci uz zena podstupi dobrovolne alebo nie je velmi tazka vec na psychiku...verím že to lutuješ a bolí to,babatko ti chýba ale najskor sa treba dať dokopy, ako tak sa s tým vyrovnať a dať si do poriadku život a sama seba,....snaha o druhé dieťa za každú cenu zase s iným zase bývalým, hoci velmi to dieťa chceš, nie je vobec aleže vobec riešenie....čo keby si aj otehotnela, chceš s ním žiť aj dalej? raz ste sa už zrejme rozišli a si si istá že by ste mohli vytvoriť stabilný pár rodičov pre dieťa???? určite ešte nie si vysporiadaná ani so svojím bývalým - tým násilníkom, to tiež trvá asi chvílu, kým to človek spracuje a vyrovná sa s nevydareným a násilným vzťahom....takže hladaj pomoc či už u psychologa, rodiny, blízkych ludí a po čase ked sa to utrasie a budeš ok, určite nájdeš toho správneho partnera s ktorým budeš mať normálny a zdravý vztah a aj dieťa...držím ti palce
Zaujimava story.Urcite to tu bude na 20 stran minimalne 😁.Takze poporiadku.Zena vacsinou zisti ze je tehotna a uz je v 5. tyzdni a ty uz v tom Tyzdni bola na potrate? Akosi rychlo.A medzitym ako si to zistila,objednali ta a vykonali potrat ti ex toto vsetko stihol? Nejako to casovo vsetko nesedi,sorry.K inemu sa radsej nevyjadrim.
0aradne to pokracuje, hm, s cim zaujimavym este autorka pride?
@zuzikovaco len pokračuj v návštevách...
Snáď si to raz sama odpustíš.
Podla mna sa len niekto zabava, neodpisujte im tu... toto neni real, pubertaci nemaju co robit😉
@carmenuska máš pravdu, to ja mám v hlave nasraté 🙄
😂
Vôbec to časovo nesedí 👍
Toto vyzera tona vymysleny pribeh a na nasratie pol kona zasa....nejaky pubertak sa bavi🙄🙊
A ked je to nedaj boze je realne,verim,ze panbozko nedopusti,aby toto ziena malo v blizkej dobe dieta.🙈nehovoriac o skutku a celkovo iq neriesim,ale vytaca ma nezodpovednost a celkovo pristup k sexu,kompletne zivot do ktoreho dieta momentalne nie..radim sa dat dokopy psychicky,zacat na sebe pracovat a prestat riesit ex ne ex,vazit si sama seba a dokazat aspon skusit zit bez chlapa.ved toto je cele zle .Ex nech si spravi dieta s inou a ty sa daj moja zlata dokopy a rob to co chces ty,ex nech si najde inu maternicu😨
zase si niekto vymýšľa .... ach jááááj
@carmenuska presne nad tým som sa zamýsľala, že to malo extrémne rýchly spád... 😀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zuzikovaco nekomentujem potrat - tvoja vec. Len nepleť, že ťa niekto donútil - bolo to tvoje rozhodnutie, ale ok, beriem. Za druhé, nesedia mi súvislosti - pred mesiacom si bola na potrat keď si čakala dieťa bývalého a teraz tvrdíš, že sa snažíte o bábo, teda zrejme so súčasným??? To koľko ste spolu, dva mesiace? Dievča drahé, upozorňujem ťa, že ak sa aj teraz medzi vami niečo pokašle, druhý potrat ti v takom krátkom čase nikto neurobí. Nehazarduj.