Po dvoch potratoch sa snažíme a stále nič

lotitka
26. sep 2022

Ahojte dievčatá. (Prosím žiadne urážky)
Minulý rok som prvý krát potratila spontánny 8tt. Mali sme potom pauzu nemysleli sme na to co sa stali. Tento rok sa to znovu zopakovala v 4tt začala som krvácať spontánny potrat. Dr sa snažil zachrániť plod bohužiaľ sa neudržalo. Odvtedy sa pokúšame stále bez výsledku. Snažím sa nemyslieť na to,mam prácu takú pri ktorej ani nemám čas myslieť že sa nám nedarí. (Práca v lidli). Len každý mesiac keď vidím ze mi prišla menzes som smutná z toho. Užívam kyselinu listovú active folic robím si alchemilka. U gynekológa všetko v poriadku všetky výsledky ôk. Baby som z jednej strany zúfalá a z druhej na to nemyslím iba keď mám také chvíle.. už neviem čo robiť aby sa podarilo.

terike_91
26. sep 2022

@lotitka možno je problém práve v práci. Nezdvíhaš ťažký tovar?

lotitka
autor
26. sep 2022

@terike_91 zdviham všetko od krabic z bananmi po paleti ktoré dávame na seba

veselo_neveselo
26. sep 2022

Nepises, kolko mas rokov, ale ked si mlada, tak nie je asi treba este plasit. Ani nepises, ci si nejak sledujes ovulaciu, ci mate pravidelny sex v spravny cas, ci mas pravidelny menzes bez nejakych vacsich problemov? Podla veku by som to, ak uz mas 30 tak to mozno uz zacat riesit, mozno ist do centra na vysetrenia. Ale ked si este mlada, tak nic, ist na dovcu s manzelom, zabavat sa a ono to pride 🙂
Nezufaj, zacni merat teplotu aspon ci vidis podla teploty ci je ovulka. Ak manzel pristupi, spravte spermiogram, ci je tam vsetko ok, aby si mala pocit "ze nieco pre to robis".

pininka1
26. sep 2022

Po dvoch potratoch ta mali poslat na hematologiu a zistit co sa deje. Drzim prsty.

adrika1000
26. sep 2022

@lotitka odporucam hematologicke a endokrinologicke vysetrenia, viem o com hovorim , u mna z 5 pokusov mame 2 krasne deti ale teda az po nasadeni liekiv pri obidvoch problenoch. Dovtedy som ziadne nemala

lotitka
autor
26. sep 2022

@veselo_neveselo mam 25r.,ovulaciu si sledujem cez kalendár a sex mame keď muž príde po 2-3tyzdnoch domov. Tak sme sa tešili keď som mala pozitívny test a zrazu rána. Zasiahlo to aj muža aj keď to nedáva najavo.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre