Po Duphastone som unavená

veronkaxxx
5. nov 2024

Ahojte Duphaston užívam zatiaľ týžden kvôli úprave menštruácie a som po ňom unavená, upraví sa to niekedy? 😁 a vraj tento liek pomáha aj k otehotneniu aké máte skúsenosti?

cookie29
5. nov 2024

v prvom rade si pozri vedlajsie ucinky, niekto je citlivy iny nie, mne sa kvoli tomu skoro rozpadlo manzelstvo... lebo vykyvy nalad, hormony ako na hojdacke atd

lienkara
5. nov 2024

@veronkaxxx ja mám s duphastonom len dobre skúsenosti ,beriem ho na úpravu cyklu a vždy mi po ňom príde MS . Beriem ho aj teraz keď sa snažíme o bábo.

katarinaba
5. nov 2024

Moje skusenosti: dr. mi ho predpisal na upravu cyklu, vedlajsie ucinky ziadne. Potom som ho uzivala v zaciatkoch kazdeho tehotenstva, tiez bez vedlajsich ucinkov. Na pomoc k otehotneniu som ho neuzivala, s tym skusenost nemam.
Ak mas pocit, ze unava je z lieku, tak to konzultuj s lekarom.

sante81
5. nov 2024

@veronkaxxx ja som prespala celý prvý trimester.

cookie29
5. nov 2024

Pridavam z vedlajsich ucinkov:
-migréna, bolesť hlavy;
-závraty;
-pocit depresie;
-ospalosť;
-anémia

ja som mala narok na vsetko

rivini
5. nov 2024

@veronkaxxx unava je jeden z vedlajsich ucinkov progesteronu. Zlepsit sa moze tym, ze zena uziva progesteron vaginalne. Skus si nechat predpisat iny produkt a neuzivat oralne, ale vaginalne.

pet888
5. nov 2024

@veronkaxxx ja som ho kvoli unave z neho uzivala pred spanim.Ale pri vaginalnom uzivani nie je tento problem.

luccija
5. nov 2024

@veronkaxxx berieš ho na aký problém?ja som ho brala a necítila som sa zle aj pomohol na úpravu menzesu.On má rôzne použitie záleží od kolkeho dňa cyklu ho beries

lanka999
5. nov 2024

inak ako dlho sa moze uzivat? beriem ho 5 mesiacov....

lienkara
5. nov 2024

@lanka999 ja ho beriem už asi cca 6 rokov.

dasty1992
5. nov 2024

Uzivala som na upravu menstruacneho cyklu a zabral. Vedlajsie ucinky som ziadne neevidovala,ale u kazdej zeny je to individualne😊

veronkaxxx
autor
5. nov 2024

@cookie29 To mi je ľúto :(.
Ja som ho mala brať už dávnejšie ale nechcela som práve preto že som sa bála vedľajších účinkov no mám stále menštruačné problémy tak som začala.

veronkaxxx
autor
5. nov 2024

@cookie29 Všetko mám okrem depresie ale tak nevadí snáď mi to pomôže😁

veronkaxxx
autor
5. nov 2024

@luccija Ja mám dlhšie nepravidelnú menštruáciu mám ju aj 2 krát do mesiaca potom napríklad cez 36 dní nič. A mám ju brať od 16-25. dňa cyklu.

lanka999
6. nov 2024

dlhodobo by sa nemal uzivat, teraz ho vysadim tak uvidim aka bude ms, verim ze dobra 🙂

lienkara
6. nov 2024

@lanka999 ja ho musím užívať lebo bez neho mi Ms vôbec nechodí.

veronkaxxx
autor
16. nov 2024

A ešte máte niekto po ňom zapáchajúce/zhoršené potenie? Neviem prečo mi dávajú tento liek keď mi nesedí a mám samé vedľajšie účinky

dasty1992
17. nov 2024

@veronkaxxx mozes mat potenie zhorsene samozrejme, z hormonov😉

veronkaxxx
autor
17. nov 2024

@dasty1992 áno to bude asi tým, ďakujem 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre