Po dlhej dobe snaženia cítim, že bábätko k nám pomaly príde

27. nov 2023

Ahojte, mali ste niekto pocit po dlhsej dobe snazenia sa o babatko že pomalicky uz to babo k vám pride? Aj sa mi snivalo o tehotenskych testoch pozitivnych a aj s chlapčekom mojim “buducim”.

Aj tento cyklus sa citim “tehotne” konecne.

Nacisto mi sibe uz a mam ist k psychologovi ked to bude pokracovat alebo ma to nieco do seba?

mimi3008
27. nov 2023

Podla mna psychika hra v tomto velku rolu. Sniva sa o tom, na co najviac myslime. Ale je dobre, ze nestracas nadej, horsie by bolo, keby si to uz vzdala, aj to moze ovplyvnit otehotnenie. Poznam vepa parov, ktori sa silou mocou snazili, liezlo im to uz fakt na mozog a ked sa trocha skludnili a zvolnili, otehotneli

zuzanka.zuzu
27. nov 2023

no niektoré to tu cítili 10-13 rokov 😉 a nič. takže nie, nič to neznamená, ale tehotná môžeš byť aj tak. a môže to byť aj dievča 😉

petronellla87
27. nov 2023

Absolutne nie🙂 dokonca aj ked som bola tehotna nikdy sa mi nesnivalo o babatku. Ale kazdopadne drzim palce✊🙂

vanilkovazmrzka
27. nov 2023

Tak vsugerovat sa da cokolvek. Aj ze si tehotna. Potom nebud velmi sklamana z reality…

zuzikak
27. nov 2023

prepac - to nie je tvoje citenie, ci predtucha, ze bude dieta. Nie, nema to nic do seba. Sny mozes mat kadejake. Aj milion mozes citit a nikdy nevyhras. Skor v tvojich pocitoch a snoch sa odraza tvoja velka tuzba po dietatku....

deti95060810
27. nov 2023

niekedy je lepšie to vzdať.... ženy ostanú tehu ani poriadne nevedia ako a sú potom príjemne prekvapené.
@mimi3008

deti95060810
27. nov 2023

autorka - si skôr myslím že psychika
tikajú ti biol. hodiny

mircalla
27. nov 2023

Nie, nemala som ten pocit. Som pragmatik a cim dlhsie sa nedarilo, tym som si bola istejsia, ze je daky problem

medda_beda
27. nov 2023

Ja si myslím, že sa to vycítiť nedá a to sa mi už snívalo kadečo aj som sa cítila všelijak, ale ja to už neriešim a nepripisujem tehotenstvu.

dudka1979
27. nov 2023

Za mňa určite, vždy príde len to čomu ty uveríš, Hlavne nikdy nepochybuj ❤️… o svojich snoch. A ešte dodám, že nemusí to byť tento cyklus , kľudne budúci, nelipni na dátume. Len ver…

simsalabim
27. nov 2023

Mne sa ako tehotnej snivalo o mojom buducom chlapcekovi. Narodila mi dcera 😅

sazumak
27. nov 2023

Mne sa snívalo asi 1,5 roka po narodení prvej dcéry, že rodím druhú dcérku, úplne som si pamätala pôrod, miery a aj meno. O dva roky na to sa nám fakt narodila dcérka s tým menom a aj miery boli asi na 100g presne rovnaké.

ivik4
27. nov 2023

Ako ked ja som citila ze cakam dievca a volala som ju Vanessa.
Bol to chlapec 🙃

cervenaruza123
27. nov 2023

Nesibe ti, vacsina zien ked tuzi po dietati, zaziva podobne veci. Ja som sa viackrat citila tehotne, aj priznaky som mala vyslovene a nic z toho. Hormony sa proste zblaznili v ten mesiac alebo ktovie co to bolo. A ked som sa vobec necitila tehotne, vtedy som sokovane zistila, ze tehotna som. Niektore zeny maju tak skoro priznaky a take vyrazne, ze to vycitia. Ale to su maloktore a tie priznaky mozu byt aj pri inych veciach a aj vsugerovane.

minenkak
27. nov 2023

Práve že sny s dieťaťom vôbec neznamenajú príchod dieťaťa a ani nič dobré,podľa toho čo sa ti sníva a toto robí len tvoja hlava lebo stále rozmýšľaš nad dieťaťom

iwesska
27. nov 2023

Ked budes stale tuzit po cervenom aute,tak sa ti bude v noci snivat o cervenom aute. Takze tolko k vypovednosti snov. Mne staci,ze si tu popozeram fotky novorodencov a v noci som uz tehotna a mojkam si dieta. A teda nie,dieta uz neplanujeme.

diewcatqoo
27. nov 2023

Mne sa snivalo pred prvym tehotenstvom, ze ked pojdem na svadbu jednej kamoske, tak vtedy budem v piatom mesiaci. Presne sa to splnilo, a pritom som vtedy nevedela este, ze sa bude ona vydavat.
Potom sme sa snazili dlhsie o druhe a asi 2 mesiace predtym, nez som otehotnela, sa mi snivalo, ze som tehotna. Ale ze mam len pozitivne testy, no ziadne babatko v ruke. A ano, otehotnela som a potratila. O par mesiacov sa mi znovu snivalo o babatku a o nejaky cas som zistila, ze som tehotna.
Ale na sny sa neupinaj. Sniva sa ti to, pretoze po tom velmi tuzis. Dopadnut to moze akokolvek. A este z mojich skusenosti, ked sa mi zdalo, ze prave vtedy to vyslo, tak z toho nebolo nikdy nic. Ked som sa zmierila s tym, ze z toho nebude nic a zacala som sa sustredit na ine veci v zivote, vtedy to prislo.

lilyianka
27. nov 2023

No ja som to necítila. Snívalo sa mi síce veľmi často o deťoch vždy to bol jeden alebo max 2 chlapci. Dokonca aj meno bolo spomenuté. Také isté meno sme nakoniec dali,ale my sme si počkali až do adopcie.

vilma7
27. nov 2023

Nie, vôbec nič také som necítila.
A sníva sa ti to preto, lebo tvoja hlava je tým permanentne zamestnaná.

pabla99
28. nov 2023

Autorka nechcem ťa sklamať, skôr sa ti to sníva preto lebo podvedome túžiš po bábätku a v snoch sa ti to zobrazuje. Predsa len túžba po dieťati je veľmi silná.
Zo začiatku nášho snaženia sa mi každý mesiac snívalo o pozitívnych tehu testoch a o tom že som tehotná. Žiaľ bábätko doteraz k nám neprišlo a to prešli pomaly dva roky.
Čím dlhšie sme sa snažili, aj sa sny prestali snívať, teraz sa mi už nesnívajú vôbec. Môj mozog dostal odpoveď, že mame problém.

jakoma
29. nov 2023

Aj mne sa zo zaciatku snivalo o babatkach a tehotenstve a nic. Je to o psychike. Kedysi davno, ked som tuzila po psikovi tak sa mi snivalo len o tom cele tyzdne 🫣

autor
4. jan 2024

2/3 tyzdne od tohto postu som po dlhej dobe otehotnela 🙂

medda_beda
4. jan 2024

Gratulujeme :D mne sa snívalo o testoch, menštruácia meškala a nakoniec prišla taká, že ma ide poraziť.Takže u mňa sny asi nefungírujú.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre