Prve dieta sa nam podarilo po roku, chceli by sme uz druhe dieta, mysleli sme si, ze druhe pojde lahsie 😁 iba tak zo zvedavosti, napiste mi prosim, ci druhe islo lahsie, alebo tiez to tak dlhsie trvalo. (také že podarilo sa nahodne,mi sem nepiste prosim)
Vďaka 😁
prvý syn po IVF, druhé sa už nepodarilo. ☹
Prvá dcéra po ivf. Potom ďalšie neúspešne vklady a na koniec ani neviem ako sa pritrafila druhá dcéra do 2 rokov 😊
@andrea_82 to mi je lúto
@mikitilik29 super, akoze dnes uz otehotniet prirodzene je normalne, ze zazrak prirody🙈
Hneď prvý cyklus
Prvé po roku a pol snaženia, druhé po mesiaci :D, nečakali sme to ani náhodou takto rýchlo.
@panizima len keby to ivf bolo zadarmo. Nie každý si môže dovoliť podstúpiť to co je veľká škoda
Druhé sa už nepodarilo
Prvé 2,5roka ,druhé po mesiaci
Hned ale to aj prve.
Prvé po roku snaženia a druhé po mesiaci a pol.. chceli sme druhé ale bola som v šoku že to prišlo tak rýchlo oproti prvému :D
Poznam vela zien, co prve mali ani nevedia ako a druhe nie a nie prist, cast to skoncilo na IVF
Na 5.ty pokus, vek v tom čase 42 rokov
Ahoj prve po 3 mesiacoch ...druhé skoro po 3,5roku ale skončilo to v 20tt a od vtedy presiel pol rok a ešte sa nepodarilo ...
Prvé hneď a druhe vôbec, resp podarilo 2 x ale skončilo ako MA
Druhe hned na prvy sup.
2 mesiace
Prvé skoro 3 roky, druhé na druhý pokus, tretie náhodou. Ako povedal doktor.
@andrea_82 u nas rovnako.. na kolkych vkladoch po narodeni synceka si bola?
@jana1989jana1989 uf, uz ani neviem, tusim 4 vklady (jedno-dve-dve-jedno embrya). Syn ma uz 15, je to uz davno. Podaril sa vtedy na prvy vklad, tak som myslela, ze to aj pojde znova. Teraz cakame na adopciu. Malo to tak asi byt. Nie som typ, ktory by absolvoval neviem ake nespocetne mnozstvo IVF.
@andrea_82 chapem, je to velmi narocne, za mna teda aj psychicky, aj fyzicky.. len zo zvedavosti som sa pytala.. Drzim palce, nech sa adopcia co najskor vydari 🍀😊
@henrietka12 ahoj , čo sa stalo babatku ked skoncilo tehu v 20tt? Ak nechces nemusis odpovedat
Prve hned, druhe po 2,5 roku..
Ahoj, prve hned a druha po 7 rokov snazenia , prirodzene.
( 2x MA)
@21anjelik19 malo vrodenú vadu ... Takže bohužiaľ sme tehu museli ukončiť ...
@henrietka12 to mi je luto
@21anjelik19 bolo to veľmi ťažké ... Nikomu to neprajem ale aj také veci sa bohužiaľ stávajú a veľmi často ...ale človek o tom nevie alebo nerozmýšľa kým sa mu to nestane ...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nam neslo ani na druhykrat...prve prislo po 3 rokoch snazenia a druhe po roku a pol snazenia...akoze ano, jeden a pol je menej ako tri 😁 ale aj tak dost dlha doba...