Ahojte žienky. Mám jednu otázočku, tie čo ste mali zavedené vnútromaternicové teliesko. Po akom čase sa Vám po vybraní podarilo otehotnieť? A ako dlho ste ho mali zavedene ?
@nemenovana1999
Mala som teliesko rok a otehotnela som na druhy cyklus
Mala som ho 4roky a hneď po vybratí som otehotnela ale v 10tt som šla na kyret.😓
7mesiacov ho mám vybraté a stále nič......
@19misiatko93
@vejuska029
@malllal
@babatko2010
Tak lebo ja som mala prvú 5 rokov potom 2 mesiace pauzu a znova som si dala zaviesť ďalšiu tu so malá 2 roky ale narobila mi problémy tak som si ju dala vybrať v apríli tento rok .... A aj kvôli tomu že by som chcela bábätko. Od kedy ju nemám od vtedy sa nijako nechránime a dáko sa nedarí. Menštruáciu mám stále presne na deň, nemám problémy že by mi meškala. Tak ja to už nechápem kde môže byť problém. :(
@nemenovana1999 ja som si dala vybrať koncom mája a teraz v auguste už som ms nedostala...ale myslím že keď ho máš vonku od apríla ešte nieje dôvod na paniku.mne aj doktor hovoril že kým sa telo spamätá môže trošku trvat
Po vibratom teliesku ,v akom čase by sa dalo otehotnieť vibrate teliesko som ešte v januári vibrala ale ešte stale nič ďakujem za pochopenie a samozrejme aj za od povedal .
@rejcl2412 mňa všetci odsúdili že to nieje pravda a blbosti podobne, ale ja som mala teliesko a odvtedy už tri roky nič.... Dokonca mi gynekológ povedal ze nieje žiadna šanca už na tehotenstvo, takže ja som presvedčená že za to môže teliesko
@babatko2010 ja som po vybratí telieska otehotnela do dvoch mesiacov nemyslím že za to môže teliesko samotné
@19misiatko93 u mňa to tak bolo, jasne ze sa to nestane každej druhej žene, ale stáva sa to...
@babatko2010 tak to nie veľmi ma to mrzí a je mi to naozaj veľmi ľúto ja by som chcela ale nieak sa mi to nedarí 😔
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nemenovana1999 mala som ho 4roky.a na tretí mesiac po vybratí som otehotnela 😁