Ahojte som po potrate v 23 tt este krvacam ale chcela by som vediet po akom case ste sa zacali snazit o babo lebo kazdy doktor mi povedal inak a mam strach aby sa nieco nestalo dakujem za odpovede
Mne povedala ze take 3 mesiace a mame sa snazit a po pol roku sa mi podarilo 🙂 drzim palce a mrzi ma ze si si musela tym prejst... Drzim ✊
mne vraveli, ze snazit ma sa 3 mesiaco po, teda 3 cykly po, skor je to riskantne
Maternica sa musí poriadne zotaviť. Ja by som počkala aspoň 3-6 mesiacov. Ja som mala kyretu v 8tt a môj dr. mi odporúčal počkať aspoň 6 mesiacov. Čím lepšie sa maternica zotaví, tým väčšia šanca na úspešné tehotenstvo.
Mne povedala dr ze sa mozeme hnet po prvej ms snazit. Tak v January sme zacali a v aprili bola posledna mrcha a buduci Januar mam TP . A čitala som nejake štatistiky z uk 🇬🇧 na tuto otazku prieskum a zistilo sa ze zeny ktore necakaju pol rok a viac maju vacsiu sancu otehotniet aj ze tieto teho maju vacsie percento zdravych porodov ako tie co pockali.. rodila som v 18tt kyret mi nerobili placenta vyšla cela . A citila som sa fyzicky ok aj psychicky mi pomahalo nečakat. A teraz uz len vydrzat par mesiacov a budem mat moje rainbow baby v nàruči😍drzim palce nech to je tak aj u teba 😘
@zastkova 3 az 6 mesiacov, ale aj podla toho ako sa citis ty, ak sa necitis na to alebo nie si ok tak pockaj 🙂
Mala som zakrok v 15tt v januari. Az v marci po prvej ms bolo vsetko ok, maternica sa stiahla. Dr.povedal ze sa mozme snazit hned. V juli som si nasla 2 ciarky.
Ahoj te som tu dnes nová aja som potratila dvojičky je tomu cca asi 3 roki a od toho času nevieme otehotnieť z priateľom a bojím sa lebo aj v rodine máme tetu ktorá je neplodná tak mám strach ak môžte tak poraďte mi z niečim lebo som aj trochu pribraťejšia a vravia mi že musím schudnúť a potom oťehotniem ale ja tomu neverím každý nech si vraví čo chce poznám aj také ženi čo sú bacuľaté a pekne porodia nechápem tomu ďakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zastkova ahoj.. mne povedali 3-6 mesiacov.. cize beriem 3 😊 nech si coskoro fit.. a potom drzim palec 🍀