Ahojte, chcem sa spýtať po akej dobe je fyzicky možné otehotnieť po spontánnom potrate- teda následnom čistení.
ahoj, ja som nemala kyret, len injekciami ma cistili, potrat som mala 2x hned po sebe, lebo lekar v nemocnici tvrdil, že po tom prvom nemáme na čo čakať a snažiť sa hned, tak sme to skusili, hned som opat bola tehu a nasledne opat hned potrat, tak som si dala testy na stitnu zlazu a v tom bol problem, ale to je vedlajšie, už by som do toho hned nesla, tak 3 mesiace si radsej dajte pauzu, aby sa maternica spamatala a hlavne vy po psycho stránke, je to neskutočný tlak to verím, my každý mesiac čakáme a fut nič, a pritom predtým som vzdy otehotnela na prvýkrat a teraz ked som OK, tak ani za toho :(, držím palce. evka
ahoj, ja som po spontánnom potrate otehotnela po 3 mesiacoch 🙂
ahoj ja som prisla o babo v auguste 2010, koncom augusta ma cistili, potom sme cakali 4 mesiace, trebalo sa troska pozbierat z fyzickej aj psychickej stranky a potom sme sa znova pokusali a na 4 cyklus sa nam podarili nase dvojicky. skus si davat cajik alchemilku je dobra na posilnenie maternice. ja som ju pila pred prvym tehulkovanim a nemala som ziaden problem. druhe tehu neuspesne bolo aj neplanovane, a potom to tretie som zase pila cajik. bol tu strach ako vynosim po potrate hned dvojicky ale nastastie vsetko dopadlo dobre. tak drzim palce.
hovori sa ze 3 mesiace az polroka....ja som teraz otehotnela po mesiaci... ja si myslim, ze telo vie samo kedy uz moze 🙂 drzim palce 🙂
ja som dva týždne po čistení.. mali sme už s priatelom sex viackrát.. je možné že by som už otehotnela? po prvej menštruácii som si plánovala nasadiť antikoncepciu a o bábatko sa snažiť až po polroku.. ale teraz si uvedomujem že som na priatela velmi nepríjemná a zlá a bojím sa.. že či som hned nemohla otehotnieť..
@nalali mozne to je a viacmenej aj vysoko pravdepodobne...vseobecne je maternica prave po potrate/tehotenstve okamzite pripravena, dobre prekrvena...teda fyziologicky mozes otehotniet hned a velmi lahko...ale ja by som to az tak neriskovala..taktiez ale nezastavam nazor, ze "hovori sa" 3-6 mesiacov..je to proste individualne..mne moj doktor povedal, ze po prvej menstruacii mam prist a ultrazvukom mi vsetko prezrel..ako sa maternica zahojila...kedze bolo vsetko ok, povedal, ze na dalsi cyklus sa uz mozeme kludne snazit..teda som dostala zelenu vlastne po 2 mesiacoch...otehotneli sme hned na dalsi..teda 3 mesiace po potrate...mne sa ten pristup zdal spravny...ak by este maternica zregenerovana nebola, nieco by tam trebars ostalo,nezahojilo sa a tak..tak este pockame..a tiez ide o psychiku, ako si pripravena ty
Nam lekar tiez vravel, ze je treba si dat 3 mesiace pauzu a na 4. som hned otehotnela. Ale cele tie mesiace som preplakala, dost ma to vzalo lebo to bolo vytuzene babo. Ale nastastie to dopadlo dobre a teraz mame krasne dievcatko.
@nalali ja som potratila presne na silvestra, v 12-tom tt, anembryomola, kyret, znova som otehotnela v máji ale to som sa už nevedela dočkať🙂 synček dnes oslavuje 2 rôčky... kamoška potratila v 4-tom mesiaci a otehotnela hned o mesiac a všetko ok, malý má 4 roky... moc držím palce
@janusa01 anembryomola december 2011, missed maj 2012 a november 2012....stale som cakala 3 mesiace od kyretu....tak som to teraz skusila inak 🙂 uvidime 🙂 ... neboj sa...teraz je uz ovela mensia pravdepodobnost ze sa to zopakuje a hlavne treba pozitvivne mysliet 🙂...to bolo tvoje prve tehotenstvo???
dakujem pekne 🙂 ja sa nevzdavam 🙂 ... uvidis ze uz bude vsetko tak ako ma byt 🙂
Hallo
Ahojte baby ja som mala us trety potrat a mam 17 rokou a
neviem prečo ? Posledni potrat bolo nieviem presne ale asi 2 dizne otom
A chcela bosom viediet keti mozem bit v tom :p
😉
Ahoj ja som bola tehu a v 9tt som potratila bo mi zistili infekciu a chcem sa spytat ze ci mozeme skusit hned po prvej menstruacii.Chceme strasne dietatko no 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nalali teoreticky hned. telo sa uzasnu moznost samoregeneracie. ale na tvojom mieste by som si dala mesiac dva pokoj a pila alchemilku. ta ti posilni a zceli maternicu 😉