chcem tu napisat moj pribeh aby som povzbudila vsetky baby ktore bud nemozu otehotniet alebo uz maju za sebou tiez kopu potratov a babo stae nikde Ja som mala 2 mimomaternicove tehot pred 10 rokmi jedno na jednej strane a o par mesiacov na to mimomat na druhej strane ostala som s jednym zasitym vajcovodom neskor prislo vytuzene tehotenstvo no radost skoncila zo zamlcanym potratom babo nezilo.Nebudem vam opisovat ako sa mi zrutil svet ale co uz musime byt silne a verit si.Opat prislo tehotenstvo no i rychlo skoncilo spontannym potratom to uz som bola na totalku z nervami.Doktori skonstatovali ze ja nemozem mat deti a bla bla cize podpora uzasna.Bolo tazke sa s tym vyrovnat s tym sa nevyrovnate nikdy ale zit treba dalej.Presli roky (vela rokov🙂)))mam 32 a som mamina🙂Sice som lezala na jiske cele tehu v nemocnici ale stalo to za to🙂maly sa narodil v 36 tyzdni lebo som mala hematom jak melon v maternici jako sak preco nie tak hrozilo ze pridem o neho ale zvladli sme to🙂 I ked som ostala sama partner nas opustil hned po narodeni maleho asi to bolo vela cakat 😠 co uz musim si poradit ale mam malinkeho a on je moj zivot.
Rovnako sa prikláňam k blahoželaniu, nech synček robí len samú radosť, teší sa zdraviu a som presvedčená, že budeš veľmi dobrá mamina.
dakujem Vam🙂
gratulujem 🙂
gratulujem moc 😉 a prajem drobčekovi vela zdravíčka.
gratulujem, nam sa po 1mimomaternicovom a 4MA podarilo uspesne otehotniet (zrejme vdaka liecbe bunkovej imunity) a verime, ze uz to dobojujeme dokonca - netreba to vzdavat, zazraky sa deju, ale ak sa im clovek brani, tak sa nestanu
@jeccta velka gratulacia 🙂
gratulujem, musis byt velmi silna zena, ked si si toto vsetko preskakala 😵 Nech ti syncek robi len a len radost a samozrejme aj ty jemu 😵
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Blahoželám, nech sa Vám obom darí, a nech ste stále zdraví. A podľa mňa si mladá mamička, veď čože je to 32 😉 . A to, že si ostala sama, je mi veľmi ľúto, ale ako hovoríš máš pre koho žiť.