PMS a tehotenstvo

14. nov 2021

Ahoj baby, mali ste niektorá akoby Predmenstruacny syndróm keď ste boli tehotene ? Ja mam normálne priznaky ako pred menštruáciou, mám boľavé prsníky, chuť do jedla atď, ale mešká mi už 4 dní.. je načase si urobiť test ? Cudne je aj , ze som trpela arytmiami (extrasystoly) od marca a posledný týždeň a pol ich vôbec nemám... musím poklopat. A pri tom som ich pred menštruáciou mala vždy nadmerné množstvo. Môže to byť hormonálnou zmenou v tele ?

helus888
14. nov 2021

Áno ja som mala nie také silné ako pms ale mala .ked mrcha nechodila 3 dni spravila som si test a pozitívny

alexandra2468
14. nov 2021

Ja som pri prvom tehotenstve mala priznaky uplne ako pms, na zaciatku.

Ked uz meska ms, tak je cas na test 🙂

autor
15. nov 2021

Ďakujem baby. Dnes som urobila test a je to tam 🙂

luna379
15. nov 2021

Toto ma extrémne povzbudilo, ja mám tiež teraz dostať zajtra menštruáciu a mám PMS (trochu slabšie) tak som strácala nádej, že nemôžem byť ani náhodou tehotná keď mám PMS, ale teraz maličkú nádej mám.

adrbat
15. nov 2021

Ja som mala pms asi do 9tt - neustále má bolela maternica (predsa nastali zmeny). Tiež som bola citlivejšia aj som musela stále niečo jesť.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre