Ahoj baby, mali ste niektorá akoby Predmenstruacny syndróm keď ste boli tehotene ? Ja mam normálne priznaky ako pred menštruáciou, mám boľavé prsníky, chuť do jedla atď, ale mešká mi už 4 dní.. je načase si urobiť test ? Cudne je aj , ze som trpela arytmiami (extrasystoly) od marca a posledný týždeň a pol ich vôbec nemám... musím poklopat. A pri tom som ich pred menštruáciou mala vždy nadmerné množstvo. Môže to byť hormonálnou zmenou v tele ?
Ja som pri prvom tehotenstve mala priznaky uplne ako pms, na zaciatku.
Ked uz meska ms, tak je cas na test 🙂
Ďakujem baby. Dnes som urobila test a je to tam 🙂
Toto ma extrémne povzbudilo, ja mám tiež teraz dostať zajtra menštruáciu a mám PMS (trochu slabšie) tak som strácala nádej, že nemôžem byť ani náhodou tehotná keď mám PMS, ale teraz maličkú nádej mám.
Ja som mala pms asi do 9tt - neustále má bolela maternica (predsa nastali zmeny). Tiež som bola citlivejšia aj som musela stále niečo jesť.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Áno ja som mala nie také silné ako pms ale mala .ked mrcha nechodila 3 dni spravila som si test a pozitívny