Ahojte,vcera mi zacal plodný hlien.snazime sa o babo takze sme mali aj styk.myslite ze pride ovulacia alebo uz je ked mam hlien? Mavam ho tak 4 dni.testy nerobim. Nedari sa nam,uzivam lejdyvita na radu od gynekológa,povedal ze rok je mala doba na riešenie problému 🤷🏻♀️ budem rada aj za vase skúsenosti ci sa vam podarilo otehotnieť v tomto období 🙂
Ovulaciu mas s najvacsou pravdepodobnostou v posledny den plodneho hlienu - priesvitny, natahovaci. A ak sa uz rok snazite, tak to je uz cas zacat riesit. Takze asi by to chcelo zmenu lekara
A budte spolu aj v deň ,kedy tento hlien zmizne a bude prvý suchý deň.
mne sa to podarilo cez plodny hlien. A ovu testy by som ti odporučila, prípadne aj meranie teploty, je to dobrá pomôcka🙂 Ak vieš po AJ- výborná knižka od tejto autorky: Rebecca Fett: It starts with the egg. Sú tam veľmi užitočné informácie, ja som sa nimi riadila, nakoľko mám trošku vyšší vek, vysvetľuje tam ako zvýšiť kvalitu vajíčka- to je častá príčina prečo sa nedarí otehotnieť, aj nejaké rady pre mužov a aj pre ženy, ktoré majú problémy, o ktorých vedia (endometrióza, PCOS..). Je tam toho veľa, ak ťa to zaujíma, môžem ti napísať viac🙂 na amazone sú tiež výborné recenzie na túto knihu.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Jeden deň v tých 4roch dňoch musíš mať ten hlien úplne hustý naťahovaci pripomína vaječný bielok.mas taký?