Plodnosť u muža, ktorý berie omamné látky

5. júl 2024

Myslite že chlap ktory berie omamné látky, neviem vypisovať aké proste horšie ako tráva je stále plodný?

autor
5. júl 2024

*nejdem

januska12323
5. júl 2024

Môže byť a nemusí ale čo má v hlave slečna, ktorá to riskuje nejdem ani písať.

fido69
5. júl 2024

Drogy ovplyvňujú predovšetkým mozog a jeho vnimanie. Plodnosť ostáva zachovaná.

autor
5. júl 2024

@januska12323 Nie že riskujete,on už prestal ale čítala som pár článkov o neplodnosti tak neviem ako to vlastne naozaj je.

autor
5. júl 2024

@fido69 čítala som články že to znižuje plodnosť len či je to pravda.

januska12323
5. júl 2024

Píšeš, že berie nie bral a skončil tak ako? Drogy ovplyvňujú celé telo. Ak chceš s takým dieťa pošli ho na liečenie a preventívku a ani potom nebudeš mať istotu, že nezačne znova. Ale tvoj život.

butterflyeffect
5. júl 2024

Poznala som chlapika co fajcil travu a aj snupal tvrde, a plodil jedna radost a ona chodila na potraty jedna radost. Moj nazor ak je niekto zavisly na tych srackach, nemal by sa rozmnozovat

lavender94
5. júl 2024

Tak niekomu to môže narušiť plodnosť, ale skôr sa to vie pohrať s hlavou, aj keď je už človek čistý, tak psychiku to pošramoti na celý život. A tiež záleží ako dlho je čistý. To, že niekto povie že prestal ešte neznamená že do toho znova nespadne. Mám s drogami vlastnú skúsenosť, málokto si dokáže tak vstúpiť do svedomia, že fakt prestane. Väčšina prestáva tak 5 krát za rok

autor
5. júl 2024

@lavender94 tak je to Iba týždeň čo je čistý a aj to keď sme spolu iba. No dnes asi už hľadá ako dostať....

fido69
5. júl 2024

Mal som veľmi dobrého kamaráta čo bol závislý na heroíne. Závislosť mi popisoval - Poznáš pocit, keď si veľmi nadržaný a potrebuješ sex? Tak si ho vynásob 10x a to je moja chuť na ďalšiu dávku...
Musí chcieť sám bojovať, pretože ty to sama nezvládneš. A určite nie v "starom" prostredí, kde sa pohybujú jeho závislý kamaráti a dealeri. Musí odísť. To je jediná možnosť.

lavender94
5. júl 2024

Tak to ma pobavilo, vraj prestal 😂😂😂 akože keď bude čistý rok….tak dajme tomu, že to už niečo znamená, aj keď ani tomu by som si nebola ista na 100%. Ako vravím, takýchto “už som prestal” bude za život ešte veľa, ale ani jedno real. S ním si nerob decko. Budeš naň sama, ani debilne výživné nedostaneš a a ako otcovský vzor toto fakt nechceš.

melanta
5. júl 2024

Je bez drog týždeň a už hľadá spôsob ako sa k nim dostať. A ty napíšeš, že je "čistý". Nie som odborník, ale pojem čistý by som použila pri niekom, kto je bez drog rok a nehľadá spôsob ako sa k drogám dostať. Normálna priemerne inteligentná žena nebude s takým človekom riešiť vzťah. Keďže tu ho riešiš, tak škoda energie. Keby si mala rozum, nebudeš ho vôbec riešiť a nie hľadať na koníku argumenty.

januska12323
5. júl 2024

Aha tak on si nedal týždeň a podľa teba prestal nemám čo dodať.

slobodnamamicka121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
5. júl 2024

Myslim si, ze jeho plodnost je posledne co by ma v tomto pripade zaujimalo. Pre mna by taky chlap ani nevstupil do vyberoveho konania na pripadneho darcu spermii.

autor
5. júl 2024

@lavender94 ja s nim dieťa ani nechcem len teraz mam strach ze sa stalo lebo sme mali 3x sex bez kondómu a čakám na menzes preto sa pýtam na plodnosť

autor
5. júl 2024

@viestta Je to moja platnická láska z detstva, poznám ho celý život ale osud nás chce spojiť až teraz a ja cítim že staré city sú stále tam. Oblbol ma a 3x sme mali sex nechránený. A teraz mam strach ze som v tom ale nechať si nechcem.

viestta
5. júl 2024

Moj ty bozicku!!!! Kde si rozum zabudla?

blonde_bella
5. júl 2024

S takým mať sex...
Potom tu budeš plakať že ťa bije, že nemáte peniaze a iné veci....
Veď si vyberaj...na svete je 8miliard ľudí a ty si vyberieš toto?

viestta
5. júl 2024

@blonde_bella platonicka laska so sexom. Taku kombinaciu som este nevidela

blonde_bella
5. júl 2024

@viestta ešte verí, že ich osud spojil. Chalan si potreboval asi zašukať, tak jej narozprával čo potrebuje počuť...

viestta
5. júl 2024

@blonde_bella co uz k tomu dodat. Moze len dufat, ze okrem tehotenstvy ju nepostihnu este dalsie lahodecky, ktore takito jedinci roznasaju. Tu je naivna len lichotka, vystiznejsie by bolo hlupa, ale tomu sa chcem vyhnut.

lavender94
5. júl 2024

Omg… dufam, že jeden z vás je neplodný…. Lebo skombinovať váš genofond by malo byť trestne.

fido69
5. júl 2024

@lavender94 Myslíš, že tvoj genofond je lepší? 🤔

stanulienkat
5. júl 2024

Musis byt veeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi jednoducha.

lavender94
5. júl 2024

@fido69 ježiši kriste…. Niekto asi nechápe sarkazmus. A hej, myslím si, že je minimálne lepší v tom, že premýšľam zodpovedne a otehotnela som keď som chcela a nie keď sa na mňa prvý fetoš pekne pozrel 😂

mia781312
5. júl 2024

Toto nemôže byť nejaká pravdivá téma.

huginko
5. júl 2024

Ruky preč od neho, nohy na plecia a utekaj... Ani náhodou by som s nim nebola, je to cesta do pekla... A dieta určite nie...

betulinka1
5. júl 2024

Bez kondomu??? Asi by som si robila aj ine testy ako len tehotenské. Googli ake

mimka1402
5. júl 2024

Zoberiem ta do centier k postihnutým deťom aby si videla čo to je mat dieťa s drogovou závislosťou?
Maj rozum, toto chceš za geneticky materiál? Aj keby bol rok dva, môže to v ňom ostať. Toto nie je sranda. O tom, že z dieťaťa, ktoré nemusí celý život vidieť drogy môže vyrásť človek, ktorý bude na ne náchylný, budeš mať dvoch fetakoch? To už na dedinskej diskotéke nájdeš štatisticky lepší "gen" na plodenie než jeho.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre