Plodnosť po ovulácii

katarinaond
10. feb 2017

Ahojte,s priatelom pouzivame kondom ako ochranu a pre istotu mame sex iba cez neplodne dni. Podla aplikacie menstruacneho kalendara mi vysla ovulacia na stredu 8.2. Takze dnes 10.2 by som sa nemusela bat mat sex ? Mozem to ratat uz ako neplodny den? Kalendar v mobile mi ukazuje sanca tehotenstva stredna. Dakujem za odpovede

moni244
10. feb 2017

Ak nevies ty sama, kedy mas ovulaciu, tak ti je nejaka aplikacia na nic.

yanni
10. feb 2017

@katarinaond noooo tak akoze technika ti ma povedat, ze kedy mas ovu? Dobreeee grrrr Ak si sama nepoznas svoje telo alebo ti telo "nenaznaci" kedy mas ovu, tak nejala App v mobile ti to uz duplom s urcitostou nepovie. Na to by som sa fakt nespoliehala.
A inak, mat sex sa nemusis bat ani v take ani v take dni, ked sa poriadne chranite (ak samozrejme nechcete babo, co z tvojich slov asi tak je).

sibalka21
10. feb 2017

@katarinaond V tej "uzasnej" aplikacii mas mat plodne obdocie v rozsahu 5 dni, pokial viem.... Cize ak si mala 8ho ovulaciu, tak ty musis videt ako ti to tam ukazuje.... Ale rozosmialo ma, ze sa spoliehas sa aplikaciu, ktora vobec netusi, aky mas cyklus a nepozna tvoje telo... Potom sa nestresuj, ked ti aplikacia ukaze, ze mas dostat MS o dva dni a ty ich dostanes o styri ;) ... No, ale kedze pouzivate kondom, tak sa nemas coho bat a kludne mozte mat sex...

katka553
10. feb 2017

@katarinaond no, ak dieťatko nechcete, dávala by som si pozor stále.. nespoliehaj na len na aplikáciu, ak si si nie sama istá, kedy máš ovuláciu.. ono to nemusí byť každý mesiac rovnako..

katarinaond
autor
10. feb 2017

znaky ovulacie na sebe som spozorovala..islo mi hlavne o to vediet aka vysoka je plodnost uz po ovulacii

chelly
10. feb 2017

@katarinaond plodnost po ovulacii sa rovna nule. ale naozaj si si 100% ista, ze appka v mobile presne vie, ze uz prebehla? znaky ovulacie sa vyskytuju aj mimo ovulacie.

katarinaond
autor
10. feb 2017

tak pozrela som si este nieco na internete o ovulacii kedy nastava . posledna menstruacia mi zacala 24.januara ... ovulacia je zevraj priblizne 14.den cyklu - luteinizacna faza- cize by mi to malo vyjst 6.2. Ale mam nepravidelny cyklus pomerne takze len dnes som si este objavila mierny biely vytok. Moze to byt znak vysokej plodnosti?

katarinaond
autor
10. feb 2017

alebo by som to skorej nazvala biele spinenie.

chelly
10. feb 2017

@katarinaond ked mas nepravidelny cyklus, tak uz duplom sa neda dopredu povedat, kedy ovulacia pride. da sa to odhadnut az spatne, ked pride menstruacia - ovulacia byva cca 12-14 dni pred nou. ale teda dopredu to nevies. pred ovulaciou byva priesvitny hlien s konzistenciou vajecneho bielku. husty biely (mliecny) hlien je spravidla neplodny, ale nie vzdy.

zltalienka
10. feb 2017

@katarinaond mamma mia... ak mas informacie, ze ovulacia byva "ze vraj" okolo 14. dna cyklu a tymto sa riadis a mas nepravidelny cyklus, tak Ty najskor vobec nemas sajnu kedy mas ovulaciu. Ja napr. mam ovulaciu okolo 20-22.dna cyklu a mam akoze "normalny" cyklus, lebo trva 28-31 dni. Teda preto akoze, lebo v skutocnosti nemam "normalny" cyklus ale na prvy pohlad by sa to tak mohlo zdat, vsak dlzka menst. cyklu sedi, tak ovu bude v strede cyklu ... haha.

snehuuulienka
10. feb 2017

Ja mam pravidelny ms,26-28 dni.....takze ovu by som mala mat 13,14 den......ale u mna nastava ovu vzdy len v 17 den.....s tou appkou to je tak na 50 % pravdive pol na pol....ale s ochranou sa neboj,aj keby si mala akurat ovu tehotna by si ostat nemala vobec....a ze niekto otehotnie aj ked pouziva kondom,to je smiesne....pri spravnom pouziti je 0% sanca na pocatie

katarinaond
autor
10. feb 2017

Dakujem za rady 🙂

grandzero9
10. feb 2017

@katarinaond to mas rozne, nie vzdy je to pravda. hovori sa, ze aj cez menstruaciu by si nemala otehotniet a kamoska tak otehotnela, takze ja uz odvtedy neverim takymto veciam🙂u kazdej zeny je to inak

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre