Dobrý deň pred 2 dňami som mala nechránený styk z priateľom s tím že sa urobil do mňa a mala som plodné dni a dnes ovulácia ...má niektorá skúsenosti že by bola tehotná po tomto ? Bábätko by sme chceli ....ďakujem vám za odpoveďe.
@princess1852021 presne tak som otehotnela treti raz, ale ja som si merala bazalnu teplotu a presne som vedela, kedy mam ovulaciu. Na 12-ty den cyklu bol sex, v noci a 14-ty den bola ovulacia.
@nevenka po akej dobe ste pocítili nejaké príznaky ??
Statisticky mas tak 35%sancu otehotniet.
@princess1852021 a kedy inokedy je myslis vacsia sanca otehotniet ako cez ovulaciu a plodne dni? Ze sa tak pytas, ci je to mozne….
@belllinka ja viem že sa to dá len sa pýtam na skúsenosti iných a starších žien.
@princess1852021 spermie preziju v tele zeny aj 5 dni, cize ano, mozes otehotniet a zobstyku 5 dni pred ovulaciou
@princess1852021 úplne každá sme otehotneli tak, že sme mali sex cez plodné dni 🙂
@princess1852021 ja som nemala ziadne priznaky, len som pocitala od tej ovulacie dni a na 11-ty den som si urobila test, bola tam slabulinka ciarka a o dva dni uz bola o dost vyraznejsia. Mala som vysoku bazalnu teplotu. Ale to mavam aj normalne, ked nie som tehotna. No mozno ako taky priznak uplne prvy, bolo, ze ma boleli velmi prsia a mala som odspodu pocit, ako keby som prechladla, take ine podbrusko som mala. Ale to som si uvedomila az spatne. Mne ani vyrazne zle nebyvalo, len obcas tak tazko.
@princess1852021 príznaky u mňa prišli veľmi skoro asi 3DPO. Teraz som 3x tehotná a dosť ma tie príznaky zaskočili, myslím takto skoro. Mala som akoby opäť bolesti v podbrušku ako pri ovulácii. Potom v krížovej oblasti a strašne veľa výtoku/hlienu a vtedy som začala tušiť. Pri predošlých tehotenstvách nič také nenastalo.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@princess1852021 v takomto prípade je šanca na otehotnenie veľmi vysoká