Baby mne nevychádza plodné dni len jedno dieťa sa nám podarilo pred menzesom a druhé po menzese menštruácny kalendár mi ukazuje že mám plodné dni inak vôbec mi to podľa testov ovulacnych nevychádza už druhý mesiac ako sa to ináč ešte zistiť ďakujem
radsej si nakup ovulacne testy a toho sa drz. mne tak isto kalendar ukazuje inak ako realne mam.
Radsej si meraj bazalnu teplotu a sleduj si telo, co sa kedy deje. Spoznas svoje telo a budes vediet rozlisit aj ovulaciu. Kalendare su statisticke prepocty. Kazde telo je ine.
Za mna si naplanuj u lekara kazdych par dni kontrolu USG a budu sledovat pekne, ze co sa deje. Tam je to jasne vidiet kedy dozrieva folikul a kedy sa pojde rozpadnut. Pripadne ovulacne testy su za mna tiez dobra metoda, ak to testujes kazdy den. Ale musis aspon 2-3 mesiace. Ale ked sa deti podarili takto, tak iba skusit. Za mna keby chcem babo, tak kazde dva dni od menzesu ist naplno a clovek sa pocas 2-3 mes musi trafit do toho okna, ze to vyjde. Ak nie je iny Problem este
@lenuss1992 aký dlhý máš cyklus? Ja napríklad nepotrebujem ani kalendár, viem kedy mám ovulaciu podľa hlienu, bolesti a tak. Kalendár mi ukazoval tento mesiac ovulaciu na nejaký 19ty deň cyklu (posledné cykly som mala dlhšie čiže sa tým riadil, nejaký priemer) ale ovulaciu som mala 14ty deň cyklu čiže som vedela, že menzes príde 28ty deň. Ja mám lutealnu fázu totiž vždy 14 dní. A tak aj bolo. Viem, že nie každá žena má takéto jasné signály, preto treba merať bazalnu teplotu alebo ovulacne testy ako už bolo spomenuté. A zas až tak moc to nasledovať, užívať si pravidelný sex a pokiaľ ste obaja zdraví, ono to príde skôr či neskôr
@lussinka309 29
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lenuss1992 ja by som skôr verila tým ovulacnym testom, ako kalendáru. Nemusíš ich mať ,,tabuľkovo".