Plodili ste niektorá dieťa podľa čínskeho horoskopu kvôli pohlaviu?

cibulka79
13. júl 2019

Žienky zaujíma ma,či ste niektorá plodila podla čínskeho kalendara pohlavie?Chceli by sme dievčatko,mame dvoch chalanov-),či to fakt vychádza.A ako ste si to počítali,či robím dobre,ďakujem za skúsenosti-)

ecoli
13. júl 2019

@cibulka79 neplánovala som si otehotnieť podla toho, ale keď som si to spätne pozrela, vyšlo to... A tiež som si robila prieskum medzi kamoškami zo zaujímavosti, tak tiež to vychádza 😋

nika3136
13. júl 2019

Neverím, že je to kvôli tomu, ale taktiež nám to vyšlo.

lucka12399
13. júl 2019

@cibulka79 my sme to pozerali len tak zo srandy ale vyšlo nam to 😀

kiki9871
13. júl 2019

@cibulka79 nam to nevyslo

simonahugo
13. júl 2019

Never tomu 🙂 je to blbosť

pininka1
13. júl 2019

Skôr si to vypočítaj cez plodné dni, ja som si tak vyrátala synov.

lubik87
13. júl 2019

@cibulka79 my sme plodili podľa toho ale či je to naozaj tak neviem ..v každom.ptipade.trosku viac zaručene je že mať sex tak deň dva pred ovulaciou lebo spermie na dievčatko sú väčšie a pomalsie tak im.to.dlho trvá a akurát prídu :D alebo potom veeeela sexu a vtedy je tiež.vyssi počet dievčenských....skús si zaplatiť Jonáša dvom kamoškam vyšlo 🙂inak keď som si pozerala.kedy sme.splodili syna v Tom čínskom.tak.mal.byt baba :D

lubik87
13. júl 2019

@cibulka79 my sme plodili podľa toho ale či je to naozaj tak neviem ..v každom.ptipade.trosku viac zaručene je že mať sex tak deň dva pred ovulaciou lebo spermie na dievčatko sú väčšie a pomalsie tak im.to.dlho trvá a akurát prídu :D alebo potom veeeela sexu a vtedy je tiež.vyssi počet dievčenských....skús si zaplatiť Jonáša dvom kamoškam vyšlo 🙂inak keď som si pozerala.kedy sme.splodili syna v Tom čínskom.tak.mal.byt baba :D

pininka1
13. júl 2019

@lubik87 presne tak, ja mám troška širšiu štatistiku v tomto, počítala som veľa párom. Aj sama som si to potvrdzovala výpočtom od Jonáša, ale len od neho, nie od tých čo akože používajú jeho metódu. Rok do predu mi sedeli plodné dni,čo mám inak otrasný cyklus.

cibulka79
autor
13. júl 2019

@pininka1 to su ake vypocty podla Jonasa?

pininka1
13. júl 2019

@cibulka79 skús si to dať do Googlu a vyhodí ti dr. Jonáša a jeho metodu

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre