Plodenie dieťatka

lgpd_nika
24. júl 2024

Mam jednu super trápnu otázku ale predsa. Po sexe by mali muzove spermie vo mne ostať alebo sa aj Vám stava, že celý ejakulat vytečie von ? Je to aj tak ok? 🤷‍♀️ snažíme sa už veľmi dlho :(

stellarstar
24. júl 2024

Zemská príťažlivosť, po sexe treba sviečku

viestta
24. júl 2024

to co tam ma ostat ostane aj keby si neviem co robila

esteris
24. júl 2024

@lgpd_nika je to aj tak ok 🙂 aj keby si sa vnútri vyplachla vodou, tak je tam šanca na otehotnenie

lgpd_nika
autor
24. júl 2024

Ďakujem Vám. skúšam aj zdvihat nohy ale aj tak keď si potom sadnem alebo v noci to vytecie. Tak som si nebola istá ci je to ok. Už asi rozmýšľam nad hlupostami😇 ďakujem za vaše odpovede 🙂

petamich
24. júl 2024

Samozrejme, ze ejakulat vytecie, spermie su uz na ceste tam, kam maju 🙂

lauriik
24. júl 2024

Keby sa stacilo po sexe postavit aby si neotehotnela tak vyrobcovia antikoncepcie nemaju co zrat 🤷🏼‍♀️

lgpd_nika
autor
24. júl 2024

@lauriik to je mi jasné 😉 ja však očividne riešim celkom iný problém 🙂

jaskolka
24. júl 2024

Nikdy všetko nevytecie. A na oplodnenie stačí jediná spermia, takže vôbec sa nestresuj a ani tie sviečky a "nohy hore" netreba

viestta
24. júl 2024

@lgpd_nika keď sa snažíte veľmi dlho, viac ako rok je čas začať to riešiť s odborníkmi, nie stojkami po sexe

di1234
24. júl 2024

Ako dlho sa snažíte? Máš odsledovanú ovu? Absolvovali ste nejaké vyšetrenia?

pato88
24. júl 2024

Zdvihanie noh pomoze, ale nie aby spermie nevytiekli, ale nejako pomaha ta poloha na uvolnenie vajcovodov alebo take nieco, aspon teda na fertility joge nam to kazala na kazdej hodine, ze aj po sexe aj hocikedy cez den byt v tej polohe 🙂

lgpd_nika
autor
24. júl 2024

@viestta odborníkov už máme tiež obehaných, na toto som sa nepýtala 1😉

mimuska328
25. júl 2024

@lgpd_nika vyskúšaj ešte nejaký gel na podporu spermii. U nás fungovalo

kiki68
25. júl 2024

Je zbytocne dvihat nohy po. Nakolko zenske hormony produkuju specificku tekutinu, ktora pre spermie posobi ako navigacny system, cize hned idu tam kde maju ist. V tomto je priroda chytra a hned sa vie zariadit. Hlavne treba jednu spermiu, dalsi milion moze ist kdesi.

lgpd_nika
autor
25. júl 2024

@mimuska328 skúšame 🤷‍♀️ viete poradiť konkrétnu značku?

lgpd_nika
autor
25. júl 2024

@di1234 snažíme sa už viac ako rok a pol, vysetrenia mame spravené, ovulaciu si sledujem STM

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre