Ženy mám taký dotaz. Mame naplánovaný pohlavný styk po folikulometrii. Lenže momentálne mám taký žltý výtok a včera už bol aj hrudkovity plus svrbenie. Spomenula som to aj dr ale nepovedal na to nič a normálne naplánoval styk. Myslite že ak by som mala zase nejaký problém čo ja mávam často, tak to môže mat nejaký vplyv na spermie? Čakáme na tento moment už tak dlho. Konečne mi potvrdil že bude ovu a teraz toto 😢 ak by som nemala ten zdravý hlien čo pomáha spermiam ale nejaký zapal môže to zabiť spermie? Alebo je tam stále šanca na otehotnenie a nemá to vplyv na spermie 🥺 ja som už tak zúfalá
@anjelicek26 robila som si aj výplach rosalginom. Myslíš že ak si spravím výplach pred plánovaným stykom tak tomu aspoň trosku pomôžem? Že tam ten tuhý výtok nebude? 😢
Ja som z toho tak strašne zúfalá. Konečne tam mohla byt šanca a teraz toto. Od zajtra sa mame snažiť. 😢 myslíš že je nejaká šanca to preliecit do zajtra? Nemôže mat aj ten výplach zlý vplyv na spermie? Fakt som nešťastná a netuším ani kde by som mohla niečo take nájsť ako radu. Hľadala som v diskusiách ale nič take som nenašla.
Tak za pokus to stoji... plus potom napumpovať priateľský lubrikant...
@anjelicek26 fuu no mame doma lubrikacny “ty a ja” neviem aký je priateľsky
Väčšina priateľských zrovna nie je. Ritex ma taky priamo pre páry,co sa snažia o babo.
@anjelicek26 akurát hľadám na nete že ktorý je taký. Takze myslíš že keď spravím výplach, do čistého prostredia dám ten gél tak to pomôže? Fakt sa bojím že to čo tam mám momentálne teraz tak je šanca nulová 😩
Toto by nepomohlo? https://www.drmax.sk/vagisan-lactic-acid
Ak vam dr. Nepovedal nič myslim ze sa nieje čoho bať. Ja som mala tesne pred otehotnenim zapal priedušiek, brala som silne antibiotika a tiež hrudkovy vytok , vkladala som si probiotika a tiež som si myslela že šanca na otehotnenie je 0%😀 dosť ma zaskočilo keď som si v januari našla 2 čiarky na teste😃 a babo je zdrave ❤️ takže keby vam niečo branilo myslim že dr. By to povedal
@marcela199 a pred stykom si si urobila nejaký výplach alebo tak? Či normálne si vkladala probiotiká a mali styk? Ja sa najviac bojím že tam to prostredie je zle pre spermie, že neprežijú. Či tam nie je zle pH a podobne tým za ma to aj svrbí. Ja neviem čo robit 😢 fakt tak dlho sme sa snažili, take vyšetrenia, taká stimulácia atd a zrazu toto
Ja som si sama kupila probiotika bez odporučania doktorky pretože som tiez zacala pocitovat svrbenie a palenie( pytala som si probiotika ktore su vhodne aj pre tehotne pre istotu) vkladala som si probiotika 2 dni pred tym ako prišiel manžel domov (pracuje v zahraniči) v deň styku som si nedala až cca 2 hodinky po styku. Pokial sme mali styk tak ostatne dni som si ani vobec nedala . Iba v dni kedy sme styk nemali. Brala som ich asi 10 dni. Od vtedy nemam žiadne problemy.
No ale zas každe telo je ine, my sme neboli na žiadne vyšetrenia nam sa podarilo po 3 mesiacoch, a to sme neriešili obulaciu.
Ale osobne si myslim že to že maš hrudkovy vytok nezniči spermie, kedže v čase ovulacie sa ti tvori oveľa viac vytoku a ten podporuje pohyb spermii, skus tie probiotika si ešte dnes kupiť možno aj 1čipok pomože.
Hrudkovitý a svrbenie to nie je dobré môžeš mať aj zápal a plus aj partner to môže dostať. To čo je za doktora že ťa ani nevyšetril po tom ako si mu spomenula čo ťa trápi. Mal ti dať krém poprípade čipky
Ja si myslim, keď je tam svrbenie, išla by som to preliecit. Aby aj chlap nedostal nejaký zapal. A keď sa prelieči tak potom skúsiť.
Skus výplach clogin
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No blbo to vyšlo,sanca plavat v takom hlien je skoro nulova.. skus aspoň lubrikacny gél priateľský k spermia kúpiť..