Plánovaný PS, Gonasi a tehu test

katik22
8. nov 2024

Ahojte , idem sa vás opýtať na názor .. či máte niektoré skúsenosť .. v utorok idem k dr na ďalšiu konzultáciu…. Ale reku napíšem sem a poklabosim s vami možno 😁 takze jedna sa o to, ze:
Mávam pravidelný cyklus 28D … od 3-8dna cyklu som užívala 1tabketku Clostyku… potom 24.10. Som si pichla gonasi… a PPS bol štvrtok, piatok, sobota … dr mi kázala si urobiť test 14 dni od pich gonasi… test vyšiel negatívny … ďalšiu MS mám dostať (ak budem mat svoj cyklus nezmenený 28D) 10.11. Moja otázka znie … je možné, že by ms neprišla a test by mohol vyst ešte pozitívne ? Lebo ja celkom nerozumiem, prečo som si mala robiť test o 2 týždne od pichnutia Gonasi … keď v podstate tam mám ešte pár dni k dobrú, kým mi príde / nepríde MS. A viem, že niektorým ženám ukazuje test pozitivitu až v deň MS, prípade 1-2 dni meškania . Ďakujem

okm221
8. nov 2024

@katik22 všetko závisí od toho kedy prebehla ovulácia a ako dlho trvá vajíčku kým sa uhniezdi.. Niekomu ukáže pozitívny test 4 dní pred MS a niekomu dokonca aj skôr.. A niekomu zas až keď ms mešká..

81anina
8. nov 2024

@katik22 Keby si si robila test po gonasi skôr ako o 14 dní mohol by ti vyjsť falošne pozitívny keďže je to hcg.Každému sa gonasi inak vyplavuje z tela a preto je istota robiť test až po takej dobe

katik22
autor
8. nov 2024

@81anina áno aninka, tomuto rozumiem.. ale napr dnes som mala volať gyn, či som mala test pozit alebo negat .. teda či sa zadarilo alebo nie.. a podľa toho ideme ďalej postupovať.. no ja som mala test negat … ale skôr to sa pýtam.. že .. nemôže byt ešte šanca , keď mám dostať MS v nedeľu, že do nedele bude ešte test pozit ? Rozumieš mi ? Niektorým ženám ukazuje test pozit aj pár dni po meškaní MS

81anina
9. nov 2024

@katik22 No podľa mňa keď je test čisto negatívny tak už nieje šanca. Ja som mala slabo pozitívny test až na 14 deň po ovulacii, bola som vtedy po inseminacii na teste úplne slabý duch a bolo z toho biochemické tehotenstvo. V cykle keď som otehotnela zo synom som mala čiarku na teste už 11 deň po ovulacii.

sense
9. nov 2024

A medzitým si nebola u lekára či folikuly rastu? Či prebehla ovulacia.Ono šanca je malá ale kľudne skús . Mne to príde dosť divný prístup od lekarky

katik22
autor
9. nov 2024

@sense bola som na rast folik, kde dr povedala, že ok, rastu.. a o 3 dni mi kázala si pich to gonasi .. či prasklo či sa čo ďalej dialo, neviem.. potom som si zas 3 dni od pichnutia vkladali utrogestan ..

katik22
autor
9. nov 2024

@81anina a iui ti vyšlo na prvýkrát ? My mame ten problém, že ja som ok, ale muz má morfológiu 1%
A zvažujeme teda, že skúsime iui

81anina
10. nov 2024

@katik22 Nevyšlo bola som 2x z druhého bolo biochemické tehotenstvo potom som mala ms ešte 2x a otehotnela som prirodzene. Už sme mali dohodnuté ivf keď sa podarilo.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre