tie ktore ste uzivali pred otehotnením Femibion aku mate prosim skusenost s nimi?
Pocula som na ne rôzne recenzie ale prave kvôli tej kyseline listovej v nastiepenej forme ma celkom zaujali.
A este otazka, kolko pred otehotnenim s nimi zacat? Staci ten mesiac ?
dakujem 😉
@snehulak77 dakujem 🍀
Ja som uzivala cele tehotenstvo femibion, avsak zacala som az po kontrole u gynekologa, nakolko som predtym o nom ani nepocula. V tehotenstve vsetko ok, vsetky testy co mi robili boli v poriadku (tlak, krv, moc....), syn je zdravy ako repa. Ale to ma zasluhu aj strava, genetika atd. Za mna je to dobry doplnok stravy, ale nevyhnutny asi nie je 😊
Pri plánovaní ti stačí vitamín D + kyselina listova
Ja som pri planovani brala indonal na posilnenie imunity, a kyseliku listovu forte, pila alchemilku a miší chvost čaje
Ahoooj 🙂, ja som bola u svojho gyndosa, tiez som riesila co si vybrat, aby to bolo najlepsie. Odporucal mi Lejdy vitu, ktora ma potom aj pokracovacie vitaminy, ked sa nam uz podari byt tehu🤞🏼. Ja chcem uzivat 3mesiace pred tym🙂
@karolina117 ahoj, a aj ti povedal ze preco prave tieto? Ja ked som sa pytala toho svojho tak ziadne konkretne mi nechcel odporucit ze si mam vybrat sama 😂
Vies co, ja som chcela naozaj nieco nove a kvalitne. Tak, ked som bola na prehliadke opytala som sa konkretne, co je teraz v lakarnach podla neho naj. Uz som si Lejdy vitu tu jednotku kupila. Ani mi nie je tazko na zaludok, tak za mna fajn.
Ja som užívala ogestan a je to prírodná vec, takže super a hlavne stačí jedna tobolka denne a aj sa nám rýchlo podarilo počať, takže môžem len odporúčať ďalej. Oceňujem to prírodné zloženie.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, ja som asi mesiac, otehotnela som na prvú šupu, malý je zdravý (ak nepočítame problémy s predčasným narodením). Nakoľko k tomu prispel ten Femibion neviem ale povedať. Proste som chcela kys listovú, v lekárni mi dali toto a bolo. Takže asi som nepomohla, ale prajem, nech ti to vyjde 😊