Plánovanie tehotenstva s Femibion 1

16. máj 2022

tie ktore ste uzivali pred otehotnením Femibion aku mate prosim skusenost s nimi?
Pocula som na ne rôzne recenzie ale prave kvôli tej kyseline listovej v nastiepenej forme ma celkom zaujali.

A este otazka, kolko pred otehotnenim s nimi zacat? Staci ten mesiac ?

dakujem 😉

snehulak77
16. máj 2022

Ahoj, ja som asi mesiac, otehotnela som na prvú šupu, malý je zdravý (ak nepočítame problémy s predčasným narodením). Nakoľko k tomu prispel ten Femibion neviem ale povedať. Proste som chcela kys listovú, v lekárni mi dali toto a bolo. Takže asi som nepomohla, ale prajem, nech ti to vyjde 😊

autor
16. máj 2022

@snehulak77 dakujem 🍀

andrejka_oo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katka281
16. máj 2022

Ja som uzivala cele tehotenstvo femibion, avsak zacala som az po kontrole u gynekologa, nakolko som predtym o nom ani nepocula. V tehotenstve vsetko ok, vsetky testy co mi robili boli v poriadku (tlak, krv, moc....), syn je zdravy ako repa. Ale to ma zasluhu aj strava, genetika atd. Za mna je to dobry doplnok stravy, ale nevyhnutny asi nie je 😊

ninka99865
16. máj 2022

Pri plánovaní ti stačí vitamín D + kyselina listova

ildiko36
16. máj 2022

Ja som pri planovani brala indonal na posilnenie imunity, a kyseliku listovu forte, pila alchemilku a miší chvost čaje

karolina117
1. jún 2022

Ahoooj 🙂, ja som bola u svojho gyndosa, tiez som riesila co si vybrat, aby to bolo najlepsie. Odporucal mi Lejdy vitu, ktora ma potom aj pokracovacie vitaminy, ked sa nam uz podari byt tehu🤞🏼. Ja chcem uzivat 3mesiace pred tym🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
2. jún 2022

@karolina117 ahoj, a aj ti povedal ze preco prave tieto? Ja ked som sa pytala toho svojho tak ziadne konkretne mi nechcel odporucit ze si mam vybrat sama 😂

karolina117
6. jún 2022

Vies co, ja som chcela naozaj nieco nove a kvalitne. Tak, ked som bola na prehliadke opytala som sa konkretne, co je teraz v lakarnach podla neho naj. Uz som si Lejdy vitu tu jednotku kupila. Ani mi nie je tazko na zaludok, tak za mna fajn.

frederika887
24. feb 2023

Ja som užívala ogestan a je to prírodná vec, takže super a hlavne stačí jedna tobolka denne a aj sa nám rýchlo podarilo počať, takže môžem len odporúčať ďalej. Oceňujem to prírodné zloženie.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre