Dobrý večer chcem sa opýtať sú mamavit lieky na plánovanie tehotenstva ma s tým niekto skúsenosti Ďakujem vopred za skoré odpovede
Skôr chémia ako výživový doplnok
@nika3136 ja som sa pomilila mali by to byt vitamíny Ďakujem za odpovede
Stačí kyselina listova.
Ak nemas ine problemy.
@semila001 ja som sa pomilila to maju byť vitamíny Ďakujem za odpovede
@ivusinecka026
Aby som sa ešte vyjadrila k otázke.
Zložením sú dobré, avšak pri plánovaní možno nie tak potrebné. Ako tu bolo spomenuté, na začiatok možno stačí kyselina listová a následne sa môžu užívať aj takéto komplexné vitamíny. Samozrejme, je dôležité aj ako sa žena stravuje, akú má imunitu atď. Píšem to za predpokladu, že je všetko v poriadku.
@ivusinecka026 ja som brala femibion 1 keď sme plánovali 🙂 a pomohol
Mne z nich bývalo extrémne zle ak ti pravdu poviem 🙂
@ivusinecka026 Pokial si zdravá zena a mas normalnu vyváženú stravu nepotrebujes nic. Ani kyselinu listovú.
@evittam
Dnes si akási prudká. Tvojou nevýhodou je, že debatujeme o niečom, o čom nemáš ani len tušenia.
V popise je použité slovo "liek", uviedla som to na pravú mieru. Nie len v účtovníctve, aj tu existujú presne termíny, vo svojom "fachu" takisto nikoho nešetríš. Doplň si informácie aj ohľadom kyseliny listovej. Ak žena nemá problém otehotnieť a nemá žiadne príznaky neznamená to, že plod nebude mať vývojovú poruchu, ktorá sa včasne dá eliminovať atď.
V poslednom komentári si mi zabudla popriať pekný večer. Nápodobne aj tebe EVIttam🙂
@nika3136 Ja vôbec nie som prudká. Slušne som sa vyjadrila. A len reagujem na tvoj útok. Ja velmi dobre viem o com pisem. Inak by som to nerobila. 😉 Je to umely výživovy doplnok. To,ze som účtovníčka neznamena ze nerozumiem inym veciam. Ako napríklad rozdielu medzi umelým výživovym doplnkom a liekom. Ale vdaka za rozbor.
@evittam
Sú to fakty, darmo polemizuješ.
Komentár znel "SKOR ..... AKO". Vyjadrila som sa vecne a stručne. Tvrdiť, že vieš, o čom hovoríš, aj keď nemáš s medicínou či farmáciou nič spoločné, vypovedá samé o sebe. Na záver by som ťa poprosila, aby si ďalšie pochybnosti adresovala na ŠÚKL, napísala som všetko, čo som chcela. Ahoj! 🙂
@nika3136 Aj ja som napisala co som chcela. S liekom uvedený prípravok nič nema. Je to vyzivovy doplnok a umely. Ja nemam žiadne pochybnosti. Našťastie. To je všetko aj odo mna. Staci priemerná inteligencia netreba diplom z farmácie. Niektorým totiz ani ten nepomoze k tej priemernej inteligencii.
@nika3136 A ja nepolemizujem. A ozaj, tvojou nevýhodou je jedine, ze si myslis že ak máš diplom z farmácie tak ostatni co nemaju tak nevedia rozdiel medzi liekom a doplnkom. No mozno niektori ale ja medzi nich nepatrím. Mamavit je umely výživovy doplnok. A na to naozaj netreba diplom z farmácie. Ale sice ako komu....
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Je to výživový doplnok, nie liek