Plánovanie tehotenstva

mackove
25. sep 2021

Ahojte mamičky. (Buduce mamičky) 😁 Rozhodli sme sa , že pre našu milovanu dcérku chceme surodenca. Anička bude mať čoskoro dva rôčky. Dcérka k nám prišla neplanovane. Proste bum , stalo sa. Teraz si viac menej planujeme ďalšie dieťatko. A tak moja otazka znie , viete mi prosím poradiť , ako sa pripraviť? Najlepšie nejakymi čajmi , vyčistiť , prečistiť telo. Čo začať užívať , ako si pomôcť. Budem vďačna za každu radu , spravu. Ach , ani neverím že tento príspevok píšem 😍 moje ❤ plesa šťastím 🥰❤❤

radanna11
25. sep 2021

@mackove V prvom rade sa určite treba ukľudniť 🙂
Kyselinu listovú môžeš nasadiť a možno zdravšiu stravu ale viac by som to nehrotila len si užívala milovanie 🙂
Nám sa prvý syn podaril keď som mala 19 rokov ani neviem ako a keď mal 4 rozhodli sme sa že chceme druhé išla som do toho s radosťou a nasaadenim a dala všetky čaje a vitaminy a už prešli tri roky a my stále druhé nemáme, proste sa nedarí a všetky vyšetrenia sú v poriadku čiže asi som len na to moc tlačila a psychicky sa upla.A myslela som si že do mesiaca lebo dvoch budeme mat druhé tak ako sme mali to prvé a nedarí sa nám už tretí rok.
Čím nechcem povedať že ani vám sa nepodarí bozechran , pevne verím že čo najskôr budú dve čiarky na teste. Len som chcela že netreba sa na to upnut a ani nič nasadzovať a podobne veci len sa milovať s radosťou a určite sa podarí ani nebudeš vedieť ako.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ailiba
25. sep 2021

@mackove super, ze si taka pozitivna👍. Určite odporúčam začať brat kyselinu listovú. Záleží na tom, či máš aj nejaké zdravotné problémy...

mackove
autor
25. sep 2021

@radanna11 to mi je veľmi ľúto. Držím prsty , nech sa vam to podarí čo najskôr , a veľmi by som si želala , keby sme sa stretli v nejakej tehulkovskej skupinke ❤ Ďakujem za radu 😘
@bambulienka25 neplanovali sme vôbec.
@ailiba nie , sme všetci traja zdravý.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ailiba
25. sep 2021

@mackove tak potom by som asi nič neriešila, len si vychutnával milovanie hocikedy, keď sa vám chce a bez ochrany🤞🥰

domka222
25. sep 2021

Jemine, pokiaľ nie si feťáčka, alebo drogovo závislá, načo chceš čistiť telo? Zatiaľ úplne stačí, že ťa toto nadšenie neopustí a budete sa snažiť

lulula12
28. sep 2021

@domka222 Ale niekedy to ani s nadsenim netreba prehanat pretoze to dokaze tiez niekedy vytvorit blok aspon co mam skusenost v mojom okoli. Cize treba byt psychicky v pohodicke, nejako moc sa neupinat na to. Nemilovat sa len skrz to ze chceme dieta 🙂
A teda dobre je na zaciatku uz ked sa chcete zacat snazit nasadit si nieco s kyselinou listovou a podobnymi vitaminmi, ja mam dobru skusenost s Femibionom 🙂 Ten som uzivala 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre