Plánovanie tehotenstva

andrejkap123
6. júl 2021

Baby poradte prosim ake vyzivove doplnky su dobré pre doplnenie vitaminov (mimo zdraveho jedla) pred otehotnenim a na podporu otehotnenia? Chcela by som co najlepsi zaklad mat pre babatko a nech rychlejsie otehotniem ak je vobec mozne to ovplyvnit.

sally001
6. júl 2021

@andrejkap123 inofolic a muz folandrol

andula1988
6. júl 2021

@andrejkap123 ja by som davala len kyselinu listovu uplny zaklad ….. ak by sa nedarilo pridala by som na zaciatok inofolic

petamich
6. júl 2021

mne lekar odoprucil iba kyselinu listovu a vitamin D 🙂 inofolic a pod. by som pridala ak by sa par mesiacov nezadarilo na zaciatok uplne staci toto

andrejkap123
autor
6. júl 2021

@petamich tak zatial su to 3 mesiace cca, ale uz rozmyslam ci mame nejaky problem. Ale to je asi normalne 😀 mam pocit ze kazdemu v okoli sa to podarilo hned.

petamich
6. júl 2021

@andrejkap123 v mojom okoli ani nie 🙂 priemerne to trva tak 6 mesiacov a to je take "v pohode" - akoze kludne pridajte aj inofolic aj folandrol, uskodit to neuskodi a drzim paste 🤞🏻🤞🏻

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andrejkap123
autor
6. júl 2021

@petamich a kolko rokov maju v okoli? Tak aspon nie sme sami..

andrejkap123
autor
6. júl 2021

A mozem aj gynex aj inofolic naraz? Viete niekto? Gynex su skor bylinky a inofolic je inozitol a kys. Listova cize malo by to byt ok ci?

biem22
6. júl 2021

@andrejkap123 dala by som na začiatok iba kyselinu a Max partnerovi folandrol🙂

petamich
6. júl 2021

@andrejkap123 30+ u mna 🙂

silvinecka
6. júl 2021

@andrejkap123 my sme na tom rovnako pripájam sa k tebe

veronice
6. júl 2021

Ja som brala vit C, D (odkedy sme prekonali covid tak som to nevysadila 😁🙈) no a uplny zaklad kyselina listova. Plus este som kupila zinok a selen. Za 4 mesiace bolo "zarobene" 👍

silvinecka
6. júl 2021

@veronice super gratulujem aj jaaaaaa chcem :D

veronice
6. júl 2021

@silvinecka no, dcera bola zarobena "na prvy sup" takze aj tie 4 mesiace dali zabrat ale teda hlavne treba mat "cistu hlavu", to je zaklad. Ja som sa ukludnovala tym ze vsetko do. 6-12 mesiacov je ok a sup, podarilo sa na stvrty 🙂 drzim palce nech to vyjde 😊🍀❤️💪💪💪

sisabe
6. júl 2021

@andrejkap123 ja som to tak užívala 1x denne inofolik a ráno večer gynex kvapky a hneď sa zadarilo .

silvinecka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
silvinecka
6. júl 2021

@veronice zajtra zbehnem kupiť to čudo :DDD

vierkainka
6. júl 2021

Inofolic 👍

mikasz
6. júl 2021

@andrejkap123 uplne ti staci kys.listova a vit.D, drzim palce

andrejkap123
autor
7. júl 2021

Okey baby tak od dnes idem gynex po 7kv 3x denne plus inofolic, dam vediet keby daco 🙂

andrejkap123
autor
7. júl 2021

Inac dufam sa nestane ze budem dvojicky cakat z toho haha

andrejkap123
autor
7. júl 2021

@silvinecka kolko sa snazite? 🙂

andrejkap123
autor
7. júl 2021

@sisabe skusim 🙂

silvinecka
7. júl 2021

@andrejkap123 od apríla

silvinecka
7. júl 2021

@vierkainka a smiem sa spýtať Inofolic si začala užívať hneď po skončení menštruácie lebo mne skončila v nedeľu či ma význam začať od dnes či až budúci mesiac ak mi viete dať radu prosím Vás ? Ďakujem baby ste poklad 😍

vierkainka
7. júl 2021

@silvinecka ja som začala hneď po skončení menzesu,ale kúpila som Inofolic -prasok v sáčku.Pouzila som iba dva sáčky a ostalo mi celé balenie.Mam pco a mne treba silnejší,Inofolic combi premium,lebo mám aj trošku nadváhu.Treba brať ráno a večer.👍Ale Inofolic je za mňa super.ja ho kombinujeme aj s gynex kvapkami.🌼

silvinecka
7. júl 2021

@vierkainka a koľko sa už snažíte?

vierkainka
7. júl 2021

@silvinecka no už aj celkom dlho...bohužiaľ mám za sebou MA v 2020

silvinecka
7. júl 2021

@vierkainka no držím všetky palce nech sa za darí

vierkainka
7. júl 2021

@silvinecka ďakujem ❤️❤️❤️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre