Baby poradte prosim ake vyzivove doplnky su dobré pre doplnenie vitaminov (mimo zdraveho jedla) pred otehotnenim a na podporu otehotnenia? Chcela by som co najlepsi zaklad mat pre babatko a nech rychlejsie otehotniem ak je vobec mozne to ovplyvnit.
@andrejkap123 ja by som davala len kyselinu listovu uplny zaklad ….. ak by sa nedarilo pridala by som na zaciatok inofolic
mne lekar odoprucil iba kyselinu listovu a vitamin D 🙂 inofolic a pod. by som pridala ak by sa par mesiacov nezadarilo na zaciatok uplne staci toto
@petamich tak zatial su to 3 mesiace cca, ale uz rozmyslam ci mame nejaky problem. Ale to je asi normalne 😀 mam pocit ze kazdemu v okoli sa to podarilo hned.
@andrejkap123 v mojom okoli ani nie 🙂 priemerne to trva tak 6 mesiacov a to je take "v pohode" - akoze kludne pridajte aj inofolic aj folandrol, uskodit to neuskodi a drzim paste 🤞🏻🤞🏻
@petamich a kolko rokov maju v okoli? Tak aspon nie sme sami..
A mozem aj gynex aj inofolic naraz? Viete niekto? Gynex su skor bylinky a inofolic je inozitol a kys. Listova cize malo by to byt ok ci?
@andrejkap123 dala by som na začiatok iba kyselinu a Max partnerovi folandrol🙂
@andrejkap123 30+ u mna 🙂
@andrejkap123 my sme na tom rovnako pripájam sa k tebe
Ja som brala vit C, D (odkedy sme prekonali covid tak som to nevysadila 😁🙈) no a uplny zaklad kyselina listova. Plus este som kupila zinok a selen. Za 4 mesiace bolo "zarobene" 👍
@veronice super gratulujem aj jaaaaaa chcem :D
@silvinecka no, dcera bola zarobena "na prvy sup" takze aj tie 4 mesiace dali zabrat ale teda hlavne treba mat "cistu hlavu", to je zaklad. Ja som sa ukludnovala tym ze vsetko do. 6-12 mesiacov je ok a sup, podarilo sa na stvrty 🙂 drzim palce nech to vyjde 😊🍀❤️💪💪💪
@andrejkap123 ja som to tak užívala 1x denne inofolik a ráno večer gynex kvapky a hneď sa zadarilo .
@veronice zajtra zbehnem kupiť to čudo :DDD
Inofolic 👍
@andrejkap123 uplne ti staci kys.listova a vit.D, drzim palce
Okey baby tak od dnes idem gynex po 7kv 3x denne plus inofolic, dam vediet keby daco 🙂
Inac dufam sa nestane ze budem dvojicky cakat z toho haha
@silvinecka kolko sa snazite? 🙂
@sisabe skusim 🙂
@andrejkap123 od apríla
@vierkainka a smiem sa spýtať Inofolic si začala užívať hneď po skončení menštruácie lebo mne skončila v nedeľu či ma význam začať od dnes či až budúci mesiac ak mi viete dať radu prosím Vás ? Ďakujem baby ste poklad 😍
@silvinecka ja som začala hneď po skončení menzesu,ale kúpila som Inofolic -prasok v sáčku.Pouzila som iba dva sáčky a ostalo mi celé balenie.Mam pco a mne treba silnejší,Inofolic combi premium,lebo mám aj trošku nadváhu.Treba brať ráno a večer.👍Ale Inofolic je za mňa super.ja ho kombinujeme aj s gynex kvapkami.🌼
@vierkainka a koľko sa už snažíte?
@silvinecka no už aj celkom dlho...bohužiaľ mám za sebou MA v 2020
@vierkainka no držím všetky palce nech sa za darí
@silvinecka ďakujem ❤️❤️❤️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@andrejkap123 inofolic a muz folandrol