Je tu niekto taký čo už od detstva vedel že chcel mať v dospelosti deti a aj ich má? pretože mám pocit že väčšinou taký ľudia ktorí chceli deti ich nemajú a tí čo nechceli ich majú tak preto sa pýtam že či niekomu aj vyšlo to čo chcel už odjakživa
Tak ja som v detstve neriesila, ci chcem, vtedy mi to nepripadalo ako volba, ale ze proste vyrastiem a budem mat deti 🙂 Ale mala som male deti vzdy rada, ked niekde boli, vzdy som sa k nim tahala, zabavala ich. Ked som bola v 14 na lieceni, tak som sa tam ujala vsetkych malych deti, ktorym bolo smutno za manami, mala som vzdy okolo seba hlucik. Teraz dieta mam.
Ano od detstva som chcela 5 deti, jedno mame, druhe cakame, ale muz uz dalsie nechce aj ked ja by som aspon tie 3 teraz chcela, uvidime
Ja som chcela tiez deti a jedno uz mam ⭐️♥️
samozrejme, vždy som vedela, že keď budem dospela chcem mať deti, jedno už mám 🌸🤍 uvidíme či mi osud dopraje ešte jedno ďalšie babenko, ale zatiaľ si naplno užívame našu dcérku
Taktiež som vždy vedela, že keď dospejem a nájdem si správneho partnera, že budem chcieť deti. Život išiel ako po masle, našla som si skvelého (aj rodinne založeného) partnera a takto minuly rok v júni sme dá rozhodli, že je čas na potomka, ale žiaľ nejde to 😏 kvôli partnerovej diagnóze. Takže naša cesta za dieťatkom bude tŕnistá, a absolútne neviem koľko to bude trvať a až kam ďaleko to zájde. Či umelé oplodnenie alebo sa to nakoniec podarí prirodzene.. to je všetko vo hviezdach 🙂
Na tomto fóre nájdeš XY žien ktoré si prechádzajú úplne tým istým , túžia po dieťatku (aj podľa mna vždy túžili) a nejde to kvôli tomu a tamtomu..
Ale nájdeš tu aj dalších XY príspevkoch o nechcených tehotenstvách, potratoch, že prišli ku deťom “ani nevedia ako, ani sa nesnažili”…
Nuž zhrniem to tak, že život vie byť poriadne paradoxný 🤪
Vedela som, že chcem, ale nič som nemala naplánované žiadny vek do kedy a pod ..a najviac som chcela, keď sa nám 2 r nedarilo.
Ja som sa nad tym dlho nezamyslala. Potom som nasla vhodneho partnera a pomaly som to zacala citit. Som z tych stastnych, ktorym sa podarilo naplanovat a mat zdrave dietatko.
Ja som vždy chcela a mám 4
ja som vzdy hovorila ako mala ze deti nechcem a drzalo ma to mozno do 25 rokov, potom som videla ze maju deti sestry, nasla som toho spravneho chlapa a zmenilo sa to hned 😀 mame ejdneho chlapca a planujeme druhe
Myslis,ze na fore s niekolko tisic uzivatelmi tie deti mame vsetky neplanovane alebo co? 🤔
Nechcela som mať deti,keď som bola pubertiačka,som vyhlasovala že ich nikdy mať nebudem.....mám tri,všetky plánované
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vždy som chcela deti ...avšak dopracovať k dieťaťu bola náročná a tŕnistá cesta, ktorá trvala 4roky ..nakoniec sa to podarilo a dnes mi tu odfukuje 14 daňové bábo