Ahojte, stale rozmyslam nad tym ako niektoré zienky si vedia naplanovat tehotenstvo.napr.konci im prva materska tak rok predtým koncom ostanú tehotné lebo sa im nechce do roboty. My sa snazime 2 roky na prve tehotenstvo a nic z toho. Dajte niake radu ako na to .
Určite to už riešte s lekármi. Dva roky snaženia bez úspechu je dlhá doba, teda ak máte pravidelný pohlavný styk.
Tak aj ja som plánovala 2 roky dozadu a teraz ležím v nemocnici 😂.
Plán nevyšiel.
Proste sú to zdravé ženy, majú zdravých mužov a tak sa im to podarilo.
Aj moja mama otehotnela vždy keď si zmyslela.
Ešte pri mne jej to trvalo rok, ale potom už na prvú šupu.
Ono to je podľa mňa individuálne a záleží aj od zdravotných potiazi partnerov, stresu (ktorý si ani nemusí niekto uvedomovať) atď. My sme sa napríklad o prvé snažili 22 mesiacov, druhý krát som otehotnela po 3 mesiacoch snaženia. A to sme pred prvým tehotenstvom boli aj v car.
milá autorka a tebe sa tiež už nechce chodiť do roboty, že si sa rozhodla urobiť dieťa? tu debilnu poznámku si si mohla odpustiť. Znie to ako závisť a zatrpknutosť, radšej sa uvolni možno ti bude dopriate
@mirka17 ty si si mohla prosim pekne odpustit takuto sprostu odpoveď. Ja chodim rada do práce a nevies cim si všetkým prechadzam . Nemam ziadnu zavist ani nic podobné. Ani nevies ako by si niekomu mohla tvojou odpoveďou ublížiť.
si si to prečitala čo si napisala. Ako keby si bola jediná žena ktorá si ide robiť dieťa z lásky a my ostatné si robíme deti len preto že sa nam nechce isť do roboty. To ťa ani len nenapadlo ako si sa mohla niekoho vôbec dotknúť. Načo to bolo dobre písať.
Po 2r uz si mala mat za sebou vysetrenia, preco sa nedari, zacnite spermiogramom
Tak vieš človek mieni, život mení. My sme prvého mali po 2 mesiacoch snaženia. Ale to som sa ani nekontrolovala ani som si nič nestrazila.
A druhý sa nám pošťastil po 4 rokoch a 2 potratoch.
Pretoze kazdy par je inak plodny. Velmi zalezi aj na veku partnerov, psychickej pohode, zdravotnom stave a podobne. A vacsinov druhe dieta ide jednoduchsie ako prve (aj ked existuju vynimky) Niekomu naozaj staci, ze muz "prejde okolo v trenkach". Ja som 1x otehotnela doteraz neviem ako a jeden krat sme sa snazili 4 mesiace a otehotnela som az ked som to vzdala a povedala si, ze teda dieta teraz nie.
A inak tebe sa chce do roboty? :D Pre niekoho je lepšie mať malý vekový rozdiel a neprísť o materskú.
Lebo ja mám v okolí páry ktorým sa väčšinou podarilo hneď max po pár mesiacoch.
Netreba závidieť, ale začať preto niečo robiť.
Ja už 2 roky behám po lekároch aby sa zistila príčina.
Na zázraky nečakaj.
Jezis, ake ste niektore vztahovacne😂 mne sa teda nechcelo ist do roboty este, tak som si povedala, ze skusime drube dieta, ci vyjde pre retazovu matersku. Ak by nevyslo, sla by som.
Autorka, holt, niektore pary su plodnejsie, kompatibilnejsie, viac sexuju…moznosti moze byt viacero, ak sa uz dva roky snazite, chodte sa minimalne poradit do reprodukcneho centra
Čo jim do toho ci vy chcece is do roboty abo ne to je vasa osobna vec a kec se jim rychlo podarilo otehotniec ta neznaju ten pocit co to pre vas znamená kec se nedari ja znam co to je ja mam 10rocnu krásnu dcérku a nedari se nam 8 rokov otehotniec a trápi me to bars tak vam povim buli sme u car v Košiciach a nakoniec nam ziscili že môj mili má zle spg a ja mam syndróm pcos no nevzdávame sa ideme skúsiť ja inofolic premium a manžel folandrol držím všetkým palce nech to ten tok vyjde kazdej žene ktorá túži po bábätku 🙏🙏🙏❤️
My sme 1x počali hneď a druhý po pol roku snaženia, ale to som už mala 40. Takže ťažko niekomu budem dávať rady. Rád je plný internet a každý robí čo mu funguje. Ak by to nešlo, nevedela by som čo robím zle. Beriem to tak, že som mala šťastie.
V mojom okoli su tiez vsetci plodni jak jablone, z nasich znamycj sme jedeni co stale nic. Ries to s lekarom a postupujte dalej. Drzme si palce
@lalilla To nikdy nevieš 🙂 neber to tak.
My vidíme už len výsledok, ale možno ani im sa nedarilo.
Dosť blbo napísaný príspevok, no radšej neriešim 🤦🏻♀️
Už po roku ste mali byť v CAR ...ak máš po 30tke, tak už po polroku najlepšie. Nečakaj dlho...zjavne nie je niečo v poriadku.
@medda_beda hovorim o svojom blizkom okoli kamoskach a rodine a teda viem ze vsetci mali deti ked si povedali, preto som to tak napisala. Jeden mesiac ze zacali sme sa snazit a druhy uz pozitvny tehu test, pre mna sen a priam scifi ze sa to takto realne deje 😀
Samozrejme ine mamicky s detmi mozu mat iny pribeh, ja som sa riadila len okolim, kde naozaj siroko daleko sme jedini bezdetni
@lalilla Áno aj ja mám také kamošky, že jeden cyklus a otehotneli, ale mám aj známych ktorí mne tvrdili, že to bolo hneď a manžel mi povedal, že asi ťažko keď dotyčná vyčítala mužovi, že sa im nedarí lebo fajčí.
Takže never všetkému kto čo povie.🙂
My sme tiež jediní bezdetní z blízkeho okolia.Najdlhšie čo sa snažili tak 2 roky moja veková kategória.
V rodine asi 5 rokov, ale tam bol muž starší a pomohlo IUI.Keby išli skôr čo asi nemuseli lebo žena porodila 23/24 tak by asi aj skôr otehotnela.
@lalilla
@medda_beda baby vidite tam tiež ducha
@lalilla Bohužiaľ nič nevidím
@sisa_s
@medda_beda ahojte baby 2dni mešká ms a na tt len slabý duch
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nuž niektoré páry sú plodnejsie ako iné, hotovo... po roku treba ísť do centra,ked sa vám nedarí.