Plánované tehotenstvo

minibabygirls
11. jan 2014

😒 😒 😒 Ahojte ženy prvy raz tu pisem 🙂 🙂 🙂 🙂 Mam taky to problem pred pol rokom som bola tehotna ani som o tom nevedela zial musela som postupit potrat zial zomrelo mi ☹ ☹ Po novom roku sa snazime o babetko zase.S prietelom som mala styk len co neviem teraz ze ked spermie mi sa udrzali tam ale po case V noci isly vonku tak pomaly aj cez den neviem ci je to vytok cez den neviem zeny ako teraz ....neviem co mam robit pod bruškom ma pobolieva dakujem za kazdu odpoved : 😒

adeala
11. jan 2014

@minibabygirls to, že "spermie išli von" je úplne normálne 😉

minibabygirls
autor
11. jan 2014

asi sa predcasne tesim ze sa asi chytilo 😒

sjuzn553
11. jan 2014

ahojte...aj ja tu prvykrat píšem...takisto sa pokušame s priatelom o babätko...presne na novy rok plus minus jeden dva dni som mala aj ovuláciu a teda sme mali "riadny" styk 🙂...odvtedy ubehlo vlastne aj ked len 10 dni, ale už badam na sebe zvláštne zmeny a pocitujem priznaky tehotenstva...samozrejme že su takmer rovnake ako tie pred kramamy...avsak su viac intenzívne a pridavaju sa k nim aj iné...samozrejme že by som mala počkat či sa mi kramy dostavia (čo by malo byt tak za 4 dni v mojom pripade), už týžden mam celodenne pobolievanie v podbruší aj pichanie, bolia ma kríže, stale chodim cikat a najmä v noci...a začali ma dost boliet prsia a su ovela plnšie (take ani pred kramami nemam)...parkrat mi bolo tak jemne nevolno a dnes sa mi brutalne točila hlava a bolo mi na odpadnutie...kupila som si test rapiclear (včera som sa o nom dočitala že je najhorši zo všetkych testov, ale nevadi kupim si ine to je to najmenej) a chcem si ho spravit 14 dni od oplodnenia kedy by som mala dostat kramy tak uvidim no, ale čo myslite možem byt tehotna??? 🙂

misskate1
12. jan 2014

kludne mozes byt tehotna. aj ked sa moze stat, ze ked si budes robit test v case, ked mas dostat menzes, tak moze vyjst negativne. treba skusit aj tyzden po meskani. Niekto hovori, ze aj ked dostanes mz tak po skonceni ti moze vyjst pozitivny test. Moja teta mala 3 mesiace mz a myslela si, ze jej zacali zaludocne problemy a sup bola v 3 mesiaci :D co sa tyka toho rapidclear ja som zas citala ze je z tych naj a pepino, ze si ani kupovat nemame 🙂 takze si kup 2 rozdielne znacky a uvidis. Vela stastia 🙂
@sjuzn553

minibabygirls
autor
12. jan 2014

jj presne aj mne sa to stalo mz som mala pohode len som nechapala ze prsia ma boleli ked som nedostala mz tak som urobila test a hop sa bola som v 3mes len žial nebylo mu srd iecko ☹

sofia132
12. jan 2014

Ahojte žienky, rada by som sa k Vám pridala 🙂 ....s priateľom sa takisto pokúšame o bábo, je to len prvý mesiac, takže si nenahováram, že sa podarí hneď....ale tak potešilo by nás to 🙂 Poslednú menštruáciu som mala 18. decembra, ovuláciu neviem presne kedy, zatiaľ nič nemeriam a nesledujem, snažíme sa isť na to skor spontánne 🙂 Už dosť dlhú dobu mám bolesti v podbrušku, nič hrozné, ale je to cítiť 😒 Prsia mám už tiež dlhšie citlivé, hlavne na dotyk ....žiadne nevoľnosti, skôr veľký hlad, nikdy som nebola veľký jedák....ale momentálne žasnem, čo všetko dokážem do seba napratať 😀 Bolesti noh a krížov takisto, pred pár dňami biely výtok, strašné pupáky na tvári sa mi vyhodili a navyše som aj prechladnutá ☹ Všetko to vyzerá na PMS, ale predtým som tieto príznaky mávala maximálne 2 dni pred príchodom menštruácie, teraz sa takto pod psa cítim už skoro 2 týždne 😠 Menštruáciu by som mala dostať 15-teho, tak uvidíme...Dnes ráno som si urobila test, som 25 DC, vyšiel negatívny. Sama sa v sebe nevyznám....asi sa až moc sledujem 🙂 Vždy si hovorím, že o tom nemám moc premýšľať a nechať to na prírodu, ale nejako sa mi to nedarí....veď to poznáte...keď je túžba veľká 🙂 Dnes odchádzame na dovolenku do tepla, tak dúfam, že prídem na iné myšlienky....a aj oddych pomôže, kedže celé sviatky som bola v práci 😠 Počkám si pekne na mrchu a keď nepríde, skúsim testovať...Dám vedieť, čo a ako.....príjemné snažilkovanie všetkým, menej stresu a dúfam, že sa všetky čoskoro dočkáme vytúžených bábatiek 🙂

sofia132
12. jan 2014

Tak ja mám pocit, že mrcha sa hlási 😠 Neskutočné krče ma chytili, presne také, aké mávam v 1. deň cyklu. Pôvodne som ju mala dostať až o tri dni, ale asi aj prechladnutie urobilo svoje 😒 Ale nevadí, veď som ešte len na začiatku snažilkovania 🙂

zuzicek88
12. jan 2014

Ahoj no my sa snazime od konca maja minuleho roku a zatial nic,ale nevzdavame sa

helulik
12. jan 2014

@sofia132 ahoj... 🙂 mozeme si ruky podat.. 🙂 my sme si tak povedali v novembri, ze co keby to skusime...ved vek na to mame a bla bla... 🙂 myslela som si, ze wuau keby to vyjde na prvykrat... 🙂 ale netrafili sme asi ovu, lebo nic nemeriam ani nesledujem... 🙂 ale presne som mala take iste priznaky ako ty...dokonca som mala na 10 den od styku, spinenie co malo znacit uhniezovanie... 🙂 par krat strasne velke pichnutie...potom som bola slaba, hladna, tazko od zaludka mi byvalo... 🙂 a nakoniec prisla taka ukazkova mrcha, ze som sa len nad tym pousmiala a uzivame si to nadalej... 🙂

minibabygirls
autor
12. jan 2014

No ja nevydržím zajtra kupujem test a potom vam napíšem ako 🙂

sofia132
12. jan 2014

@helulik tak držím prsty, nech je druhý pokus úspešný 🙂 ono najhoršie je na tom to, že človek má pocit, že má snáď všetky známe príznaky tehotenstva....pocit, že sa to určite podarilo a nakoniec nič z toho 😠 Je fakt, že odkedy sme sa rozhodli pre bábo, viac sa sledujem, takže možno aj psychika urobí svoje.....mne sa ešte mrcha stále nerozbehla, aj keď som si bola istá, že už je tu.....ale určite sa čoskoro dočkám 🙂 aspoň to snažilkovanie je na tom príjemné....len nech netrvá moc dlho 😀

helulik
12. jan 2014

@sofia132 dakujeme... 🙂 my to berieme skor tak sportovo...vieme si predstavit momentalny zivot aj bez drobca, ale aj s drobcom...urcite kvoli tomu, ze tu este nie je nebudem chytat depky... 🙂

sofia132
12. jan 2014

@minibabygirls želám dve pekné čiarky na teste 🙂

minibabygirls
autor
12. jan 2014

@sofia132 ale silno

minibabygirls
autor
13. jan 2014

Asi chyba ukazalo mi 1 čiarku test som mala rapiclear

dicinka1
13. jan 2014

@minibabygirls rapiclear je dobry test,skus neskor,az cca 10 dni od styku tesguj,minimalne..no ja by som testla az na 15 moja..

helulik
13. jan 2014

@minibabygirls urcite skor ako na 10-ty den netestuj...je to uplne zbytocne... 🙂

minibabygirls
autor
13. jan 2014

Zeny keby nebol ten jeden potrat ta neriesim pocity 😒

sofia132
13. jan 2014

@minibabygirls asi bolo na test ešte skoro....nezufaj, este stale može byť pozitívny...ten potrat ma mrzí, prajem Ti, aby to tentokrát vyšlo bez komplikácii 😉 .....

Mne mrcha stále nedorazila, aj keď som si naposledy bola istá, že už je tu....ale ešte kľudne môže dojsť, takže testovať sa ešte nechystám....prsia sú stále citlivé, mám pocit, akoby sa trošku zvačšili, sem tam bolesti v podbrušku, ale už pomenej...dnes ráno mi prišlo v lietadle zle od žalúdka, na zvracanie, ale možno to bolo aj tým, že som v noci nespala, takže veľký význam tomu neprikladám....raz som niekde čítala, že príznakom tehotenstva je aj ztmavnutie zvislej čiary smerom od pupka k ohanbiu 🙂 Všimli ste si to niektorá, alebo počuli ste o tom? Ja keď som to čítala pred týždňom, nič som nevidela, tak som sa len zasmiala a zabudla na to...ale dnes som si tu zvislú čiaru naozaj všimla...je teda dosť viditeľná, tak dúfam, že to nie je len hormónmi 😠 O pár dní budem múdrejšia .Pekný večer všetkým 😉

minibabygirls
autor
14. jan 2014

Tak ja spravím ten test neskôr uvidim co bude všetko ne
chám v bozich rukach ....
@sofia132 no mne čiarku na bruchu neukazuje zatial ale prsia bolia to asi preto ze o 15 dni mam dostať mrchu uz som stoho salena ☹ neviem fakt chrbáte ma jemne picha aj pod bruchom

mala_dominica
14. jan 2014

@minibabygirls ahoj vsetko co pises akoby si mi zobrala z ust tak isto za 12 dni mam aj ja dostat mrchu som na nervy pretoze s snazime o babo je mi furt do placu stale sa sledujem moj menstruacny kalendar mi ukazal ze teraz 12.01. Som mala ovu tak sme isli na plne gule.a tiez aj dva dni pred tym.stale s sledujem sibe mi dokonca moj priatel uz dneska za to strasne vynadal ☹ mne je stale do placu presne viem o com hovoris 🙂

minibabygirls
autor
15. jan 2014

@mala_dominica ahoj no dufam ze tebe to vyjde ja stale cakam na dalsi tyzden uvidim ja prve dni brucho bolelo nenormaalne 🙄 ale teraz je pokoj uvidim co mi ukaze test .....

mala_dominica
15. jan 2014

@minibabygirls drzim palce strasne moc ja som dokonca dnes mala biely vytok dost husty. Bojim sa ze su to priznaky s pomaly prichadzajucou mrchou ☹

minibabygirls
autor
15. jan 2014

nesranduj ani ☹ ja som mala naposledy vytok dva dni po styku mrchu mam dostat 29 .1 uvidim ked nevyjde zas mojho draheho prinutim aby mi dal svoj kvalitny material co potrebujem na babo 🙂

mala_dominica
15. jan 2014

@minibabygirls ja toho 26 mam dostat ale to cakanie ma zabije.proste citim sa jak psychopatka cakam kedy zacnem spinit teda ci bude to uhniezdenie...tebe drziiim vsetky prstyy. Musi nam to vyjst

balada6
15. jan 2014

@mala_dominica na spinenie necakaj nema ho kazda,,,ja som aninevedela kedy sa usadilo,a ani spinenie nebolo 🙂)

mala_dominica
15. jan 2014

@balada6 dobre vedet mna dnes dost znepokojil ten biely vytok a bolest brucha jak pred mrchou a pritom ju mam dostat az o 11 dni

balada6
15. jan 2014

@mala_dominica mozno mas posunutu ovulaciu,,ja ju mam tiez 21 den, hlavne sa nato nesustred, lebo to bude vela na psychiku,,,,,, prestan sa sledovat ono sa zadaríííí

minibabygirls
autor
15. jan 2014

Musí ta necháme sa prekvapiť

mala_dominica
15. jan 2014

Mne vysla ovu ze vraj teraz co bolo dvanasteho tak sme sa snazili o sto sest tak sa modlim aby mrcha neprisla zblaznim sa
@minibabygirls
@balada6 uvidime no ja to prajem vsetkym snazilkam.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre