Ahoj neviem či to je blbé alebo nie, ale aj vy ste si plánovali tehotenstvo? A vyšlo to tak ako ste chceli?
Myslím tým že ste si vybrali mesiac počatia, odsledovali ovulku a tak 🙂
My planujeme uz dva roky a stale sa nezadarilo, takze treba pocitat aj s takymto scenarom.. ale kazdym novym mesiacom mame novu motivaciu a davame do toho vsetko.. verime, nedepkujeme sa.. obcas pride trochu smutok, ze sa opat nezadarilo, no vzdy sa z toho vyspime a ideme dalej, skusame, verime a tesime sa na moment, ked to vyjde 🙂
Plánovala som presný mesiac. Vyšlo. Dieťa sme chceli tehotenstvo bolo celkom ok. A potom prišiel ,, ťažký pôrod,, a najhorší rok môjho života 🤦🤷.
Takže aj takéto situácie sa bohužiaľ stávajú samozrejme neprajem nikomu 😕
Áno plánovali aj nám to vyšlo tak ako sme chceli
ja som planovala v takom zmysle, aby sme boli v stabilnych pracach, zabezpeceni a v neposlednom rade v absolutne funkcnom vztahu. vyslo
Vzdy som podvedome citila ze prve dieta bude dievcatko narodene v lete a tak aj je. Ale aj keby bol chlapcek v zime, mali by sme ho radi rovnako. Ale uz roky si myslim, ze budem mat dve dievcatka uvidim ci mi to vyjde. :D
Ďakujem za odpovede. My práve konečne máme zázemie a priateľ povedal po 5 rokoch že je pripravený už i keď mám dcéru z predošlého vzťahu.
Chceme plánovať na snaženie od decembra aby som bola v práci ( základná škola ) Max do konce roku :D. Tak snad bude všetko ok
tehotenstvo som plánovala, myslím tak, že aby sme mali vytvorené pre dieťa podmienky, ale nechávali sme tomu voľný priebeh, nič som nesledovala. Pošťastilo sa hneď prvý mesiac, pri druhom to bolo ťažšie, tam sa nedarilo dva roky. Tak nech sa zadarí aj vám
Prvé tehotenstvo sme naplánovali, jedného dňa cestou domov z práce som mužovi povedala “Pôjdem na materskú, už ma to nebaví” a on “Ok” a začala som si sledovať ovulaciu a na další mesiac som bola tehotná.
Druhé tehotenstvo sme neplánovali, bolo to veľké veľké prekvapenie, takmer presne na deň o dva roky neskôr 😀🤷🏼♀️
Áno plánovala asi tri roky a vyšlo to tak, ze som si aj sledovala ovulku aj sa snažíme pravidelne a ani po roku žiadny výsledok proste nič, nula, žiadne bábätko na ceste.
ja rovnako ako @elizabet173 😊
Naplánovali sme si ho v zmysle, že dieťatko až keď budeme manželia, budeme mat určitú finančnú a pracovnú stabilitu. Podarilo sa hneď v prvý mesiac, keď sme sa rozhodli, že už je čas. 🙂
Ahoj, ja mam obe deticky naplanovane presne na mesiac, uprimne az sme neverili, ze sa nam podarili obaja presne a na prvy krat ,vlastne je to zazrak, hlavne ked pocuvam okolie ake maju problemy. Ja som si nesledovala nic, len sme cely mesiac nepouzivali ziadnu ochranu a drobci boli. Pekny vecer zelam. 🙃
Pak dovolena u Jadranu.....😁
Jasne, jeden deň sme si povedali ze už je ten správny čas, tento mesiac otehotniem. A otehotnela som až po 4 rokoch.
Nie v takom zmysle. Pre mna planovanie znamena..ze chcem dieta a urobim mu podmienky pre zivot. 🙂
Plánovali. Z 3 tehotenstve druhé skončilo tragicky. Takže isto sa da ako tak chrániť proti počatiu, ostatne už moc nenaplanuješ
ano, chclea som to naplanovat -planujem vsetko - ale toto sa neda, nevyslo to tak ani nahodou 🙂
baby ja mam 2deti a neviem co je ovulacia ako sa sleduje proste nic o tychto veciach .. a tretie na ceste 🙂 a to uz hadam posledne :D
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ano planovala, chcela som aby sa mi babo narodi o v zimnych mesiacoch takze sme to nacasovali tak aby to vyslo🙂 a vyslo.