Plánovali ste dieťa?

8. jún 2024

Ahojte plánovali ste dieta tak myslim napriklad az prilis dopredu ze teraz je jun a napriklad v decembri sa zacnete snazit ? Alebo to bolo vsetko spontanne. Ja som taka cudna ak by som sa chcela zacat oto pokusat v konkretny mesiac ? Alebo radsej kaslat nato nech je to spontanne ? Pretoze ktovie ci by sa aj zadarilo ..jedno dieta som uz stratila v 8 tyzdni ale bolo to uz davno :( Dakujem za odpovede

amelia89
8. jún 2024

My sme planovali tak ze “po svadbe” a druhe tiez ze zacneme skusat xy po prvom. Vedeli sme ale ze sa to naplanovat nijako neda ale ze odvtedy to budeme skusat…

amelianka
8. jún 2024

Plánovali sme to akurát tak, že v 25 som vzdy uz chcela mať dieťa. Nevyšlo to teda presne, ale uz keď som mala tyzden 26 😅

maranta_leuconeura
8. jún 2024

Tak planovat mozes 🙂 ale pravdepodobnost je mala

autor
8. jún 2024

@amelia89 viem ze sa to neda naplanovat ale tiez to mam tak ze od novembra by som chcela ale samozrejme mam nato dovody preco od vtedy

pe_mi
8. jún 2024

Ahoj,my sme plánovali obe.obe sa podarili hneď v prvý mesiac snaženia sa.a chceli sme jarné deti,tak sme si to podľa toho vyrátali, proste sa to podarilo.obe sú jarné.
Mali sme šťastie.
Tretie už neplánujeme

autor
8. jún 2024

@amelianka na kolky krat sa podarilo ? 😅

vyrovnanaosoba
8. jún 2024

Prvého syna som som plánovala, asi tak, že keď kúpime byt. Nebolo to na dní a mesiace.
Dve ďalšie deti sme neplanovali, ale ani sme sa nechránili od začiatku 😁

autor
8. jún 2024

@maranta_leuconeura viem ale najlepsie by bolo od novembra ale citim sa tak blbo ze si urcujem konkretny mesiac ach ci by to nebolo lepsie predsa len tak spontanne bez planov

autor
8. jún 2024

@pe_mi wau to ste mali teda fakt stastie

lenkakoc444
8. jún 2024

Ano nic cudne na tom nevidim. My sme mali, ze po lete. Podarilo sa pomerne skoro takze vsetko podla planu 🙂

autor
8. jún 2024

@lenkakoc444 aj ja som takato ze mam konkretny mesiac kedy by to bolo uz mozne 😅

alchemilkazltozelena
8. jún 2024

Ja som hlavne nechcela chodiť v lete s veľkým bruchom a podarilo sa mi to pri oboch, dcéra je máj a syn februar

really8
8. jún 2024

Ano planovala som. Chcela som otehotniet v septembri 2016. Otehotnela som v marci 2022. Druhe som preto radsej vobec neplanovala lebo kazdy neuspech pri prvom som tazko znasala.

mikadooo
8. jún 2024

Áno, plánovali sme. Nakoniec z prvotných plánov nič nebolo. Podarilo sa až po 5 rokoch...

autor
8. jún 2024

@mikadooo ale aspon sa podarilo 🫶🙏

mikadooo
8. jún 2024

To áno a potom ešte ďalšie dve a tiež už potom na prvú šupu 😄😄😄. Ale keď sa tá prvá zadarila po tých 5 rokoch, tak som bola taká prekvapená, že samozrejme nám to s mužom bolo úplne jedno, že kedy to presne bude 🙂.

autor
8. jún 2024

@mikadooo podstupila si aj nejake vysetrenia ze preco sa nedarilo tak dlho ?

alandra
8. jún 2024

Nie , mám dve a obe sú totálne neplánované

mikadooo
8. jún 2024

Hej, ale nič extra sa nezistilo, len taká klasika, že muž znížené množstvo spermií (na kancelárskeho človeka v tejto dobe vraj bežný problém...). Odporučili nám nejakú asistovanú metódu, ale som povedala, že prídeme, keď budem staršia a už naozaj mi budú trúbiť biologické hodiny (mala som cca 27 rokov keď sme to riešili). Čiže sme sa na to vyprdli a nechali sme to plynúť. Mužovi poradili akurát nejaké voľnopredajné vitamíny, tak to bral.

zuzanockamt
8. jún 2024

Samozrejme, že som plánovala. A dôkladne. Neviem si ani len predstaviť mať dieťa len tak.

autor
8. jún 2024

@zuzanockamt aj na mesiac od kedy ste skusali ? 😅

kris_tin257
8. jún 2024

No ja som v tomto blázon ale mala som to naplánované 2 roky dopredu 😂 dávala som sa očkovať proti rakovine krčku maternice na 3 dávky totiž a pol roka potom som nechcela otehotnieť chcela som s mužom ešte cestovať a zrekonštruovať byt a potrebovala som zmluvu na dobu neurčitú.... Akonáhle sme to zvládli tak ako sme plánovali tak sme začali riešiť mimco 👍

anna_anicka83
8. jún 2024

Ja som dve naplánovala a tretie sa naplánovalo samo😉

lauriik
8. jún 2024

Ja som koncila VS, pracovala som. Planovala som to tak, ze teraz zacneme skusat a do roka snad budem tehotna (kopu ludi okolo nas malo problem otehotniet). Otehotnela som prvy mesiac. Takze som pracovala, statnicovala a zaroven mi bolo bohovsky zle. Ale nevadi, prezili sme, vsetko dopadlo ok.
Druhe dieta som planovala s trojrocnym rozdielom. Mame rozdiel 3r a 3m takze super to vyslo. 🙏

bobinko06
8. jún 2024

ano, povedala som si ze az po svadbe, otehotnela som par dni po... druhe sme planovali tak aby sa narodilo az po urcitej udalosti v nasich zivotoch a tak sme sa aj zacali snazit, ale to nevyslo teda. teraz som nastavena tak, ze na jesen skusime znova. leto si chcem uzit bez grcaciek :D

medda_beda
8. jún 2024

Áno plánovali sme.Tesne pred svadbou.Aby sme už mali vlastné bývanie.
Nakoniec sa to naplánovalo samo po viac ako 2 rokoch a ja som otehotnieť v lepší čas asi ani nemohla.

autumm
8. jún 2024

Mam 2 deti a neplánovane. Proste prišli a sú tu🤣

ivangeline
8. jún 2024

Nie, takto nie, len sme vedeli, že budú deti a ja.. že ich bude veľa. ;D

veselo_neveselo
8. jún 2024

Planovat mozes, ved na tom nie je nic hrozne. Len nebud smutna/prekvapena, ked to nepojde tak rychlo ako si myslis.

luccija
8. jún 2024

Plánovala a dočkala sa o 2,5 r.Narodila sa na jeseň pre mňa najhoršie obdobie tma, škaredo, obliekanie.Ale chvála Bohu za ten dar

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre