Pink fertil vitamíny - skúsenosť?

lady911
17. júl 2018

Ahojte ma niekto s týmito vit. Pink fertil skúsenosť? Začala som brat, len som našla k tomu malo recenzií, či to zabralo a pomohlo k otehotneniu. Snažíme sa o babo a stále nič.
Tak hľadám teraz tu niekoho, snáď niekto bral...

Ďakujem

mariannamk
23. júl 2018

@lady911 su to iba vitaminy. ak sa vam nedari dlhsie, bolo by vhodnejsie prejst prvymi vysetreniami u teba aj u partnera. drzim palce 🙂

lady911
autor
24. júl 2018

@mariannamk práve to, že už máme za sebou, a chcela by som sa vyhnúť vyšetreniu, kde má poslal gyn, mam zlu imunitu.

mariannamk
26. júl 2018

@lady911 specializovane vysetrenia by si nemala vynechavat. ak je to o imunite, a ta je v dnesnej dobe castokrat pricinou neuspechu, tak by si to mala podstupit. a ak sa smiem spytat, co konkretne to je? skuste ist na reprodukcnu imunologiu (Nitra, Presov), kde skontroluju aj partnera aj teba po reprodukcnej stranke.

lady911
autor
28. júl 2018

@mariannamk ideme na reprodukčnu imunologiu v Bratislave. Tam ma odporučil môj gynekológ. Tam mi povedali, že zatiaľ sa budem testovať ja, potom manžel.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre