Pijavice a liečba neplodnosti

veronka1984
9. jan 2022

Dobrý deň chcem sa opýtať či niekto skúsil pijavice a či pomohli pri liečbe s neplodnosť počula som niečo ale chcela by som vedieť či má niekto s tým skúsenosť. Ďakujem.

miadi
9. jan 2022

Stredovek neskončil. 🥺

veronka1984
autor
9. jan 2022

@miadi ako to myslíte?

miadi
9. jan 2022

V dobe IVF umeleho oplodnenia si chces davat pijjavice do vaginy? Ked mas horucku puštas žilu ? Stredoveke praktiky ktore nefunguju. .

zvedavamt
10. jan 2022

@miadi poznám viac žien, ktoré cez 10r skúšali umelé oplodnenie a nič. Potom skúsili pijavice a majú zdravé deti. A mimochodom pijavice sa používajú omnoho dlhšie na liečenie, nie len v stredoveku 😏
A nie do vagóny, nie sme v Rusku 😎

zvedavamt
10. jan 2022

@veronka1984 áno. Poznám viac žien, ktorým pomohli pijavice aj otehotnieť. Aj mužov, ktorým pomohli pri neplodnosti. Kľudne spravu. Venujem sa tomu už 15.r.

veronka1984
autor
11. jan 2022

@miadi keď nevieš ako to funguje a veci okolo toho tak nekomentuj.

rococo
12. mar 2022

Ahoj, mám kamošku ktorá sa roku snažila otehotnieť s jednym funkčným vaječníkom. Skúsila snáď všetko (okrem IVF). Po jednej kúre s pijavicami otehotnela a má krásneho zdravého syna. Podobných prípadov poznám viac z počutia a verím tomu. Pijavice sú sila. Ja si nimi riešim napríklad zápal trojklanneho nervu (pomaly sa to zlepšuje) a kŕčové žily. Určite ti to odporúčam skúsiť.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre