Ahojte, snažíme s manželom o druhé...ale pred vyše rokom som mala zdr. problémy tak nás na rok stopli a popritom mi našli cystu, ktorú mi laparoskopiou vybrali a odvtedy mávam stále bolesti tej ľavej strany, hormonálne mám obraz v poriadku, menzes tiež už chodí ako má, len tie bolesti sú furt. Snažíme sa ako blázni lebo som si myslela, že to sú ovulačné bolesti,ale teraz už mám dávno po ovulke a furt ma tam bolí, ako keby mi tam držal niekto olovenú guličku, a keď cvičím to cítim, nemôžem späť s pokrčenými nohami na ľavej strane...čo to môže byť? gynekológ povedal, že všetko je OK, robil sono, zobral stery, kultiváciu či nieje zápal...všetko mám OK.
@ujaju bola som asi 3 mesiace po laparke u ineho...všetko bolo ok...nerozumel čo by ma tam mohlo bolieť
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nemôžeš to tam mať po tej cyste nejako zle zhojené ale zrastené,že tam máš nejakú jazvu väčšiu alebo čo a tam niečomu bráni a preto ťa to tak bolí? Možno by som skúsila sa objednať aj inému gynekológovi na vyšetrenie, či ti povie to isté ako tento