Pichanie Ovitrelle do brucha - skúsenosti

t2006
8. nov 2020

Prosim vas mam si pichnut Ovitrelle do brucha mam z toho strach,este som si nepichala injekciu. Mate podobnu skusenost?

juliet86
8. nov 2020

@t2006 je to lahke urob si koznu riasu zhlboka sa nadychni a kolmo to tam supni. to das! predstav si ze hadzes sipky v bare ;) maj vydenzifikovane ruky aj brusko samozrejme. ja som si pichala aj na zadnom sedadle na parkovisku v aute

skalnicka02
8. nov 2020

@t2006 ja som pichala Ovitrelle včera, je to naozaj malá ihlička ani ju nebudeš cítiť. Pichnutie včelou bolí viac. Neboj sa, smelo do toho..držím palce 🌻

t2006
autor
8. nov 2020

Dakujem baby som to zvladla 😅 len som bola z toho nanervy ked som si vzivote nepichala injekciu ale dala som to 😅

t2006
autor
8. nov 2020

@skalnicka02 a myslis ze mozeme mat sex aj ten den vpichu? 😊

nina004
8. nov 2020

@t2006 určite môžete. Spermie si počkajú na vajíčko nejakú dobu,tak budete mať väčšiu šancu

palkolaska
3. dec 2020

Ahojte dnes som 13 dní od pichnutia ovitrelle sledovala som ako klesá hcg. Na teste som už nemala 2 ciarki 11dni od pichnutia. Je ešte nejaká šanca ze by sa mohli ešte ukázať 2 čiarky? Ci už tento ciklus je už istý ze dostanem. Mávam aj bolesti ako pri Menštruácii už pár dní aj pichanie v podbrusku

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre