Prosim vas mam si pichnut Ovitrelle do brucha mam z toho strach,este som si nepichala injekciu. Mate podobnu skusenost?
@t2006 ja som pichala Ovitrelle včera, je to naozaj malá ihlička ani ju nebudeš cítiť. Pichnutie včelou bolí viac. Neboj sa, smelo do toho..držím palce 🌻
Dakujem baby som to zvladla 😅 len som bola z toho nanervy ked som si vzivote nepichala injekciu ale dala som to 😅
@skalnicka02 a myslis ze mozeme mat sex aj ten den vpichu? 😊
Ahojte dnes som 13 dní od pichnutia ovitrelle sledovala som ako klesá hcg. Na teste som už nemala 2 ciarki 11dni od pichnutia. Je ešte nejaká šanca ze by sa mohli ešte ukázať 2 čiarky? Ci už tento ciklus je už istý ze dostanem. Mávam aj bolesti ako pri Menštruácii už pár dní aj pichanie v podbrusku
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@t2006 je to lahke urob si koznu riasu zhlboka sa nadychni a kolmo to tam supni. to das! predstav si ze hadzes sipky v bare ;) maj vydenzifikovane ruky aj brusko samozrejme. ja som si pichala aj na zadnom sedadle na parkovisku v aute