Pichanie injekcií Prolutex 3x denne - nie je to veľa?

ester78
8. feb 2021

Ahojte,mám predpísané 2 injk.Prolutexu ráno a 2 injekcie večer,pichať týždeň pred KET,nie sú to vysoké dávky?ďakujem za odpoveď:D

fedorcek
8. feb 2021

Ked ti dr take davky predpisal, asi vie, co robi. Ja som si pichala iba rano a vecer som mala na vkladanie progesteron. Mozno maju v centre kam chodis lepsie vysledky iba s prolutexom ako s kombinaciou inj + vecer vklad progesteronu. Ale ak si nie si ista, pre istotu zavolaj dr, ci dobre chapes, ako to mas brat.

ester78
autor
10. feb 2021

dík,veru za telefonát nič nedám:D

elisonz
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elisonz
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elisonz
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
klau9
3. apr 2021

@fedorcek ahoj🙂 chcela by som sa ta opýtať, že ako dlho si si pichala injekciu Prolutex a či ťa tiež bolelo miesto vpichu (ja mávam aj modrinky) , neviem čo robím(e) zle, tieto injekcie mi pichá už manzel, a neviem či to je normálne že ma to boli lebo pred tým som si dávala pod kozu viac injekcii a nemala som tento problém vôbec. Dakujem za tvoju odpoved❤️

ester78
autor
3. apr 2021

Ahoj, je dobré si bruško pred pichanim ochladiť ľadom, a pichať pomaly, ja som si ho pichala 10 dní, vždy večer 2 injekcie

klau9
3. apr 2021

@ester78 dakujem za odpoved. Ja mám jednu ráno ale tie miesta kde bol vpich sú boľavé...asi to bude normálne.. musím vydržať 😌🙂🤷‍♀️

ester78
autor
4. apr 2021

Treba to len ľadovať, ale predsa po toľkých injekciach bruško bude citlivé, aj ja som mala, aj modriny, treba vydržať, trošku sa uvoľniť pri pichaní, pre bábätko všetko 😉držím palčeky

fedorcek
4. apr 2021

@klau9 ahoj, prolutex som si pichala spolu s fraxiparinom myslim do 13 ‐ 14 tyzdna. Modrinky som mala, ale skor z fraxiparinu, ako z prolutexu. Snaz sa striedat strany, ak si jeden den pichnes na pravo, druhy den si pichni na lavo, nech sa ti to miesto zregeneruje. Je to neprijemne, ale da sa na to zvyknut a hlavne stale mysli na to, ze to robis kvoli babatku. Drzim palce, nech to mas cim skor za sebou a dalej uspesne pokracujes bez injekcii 😊.

fedorcek
4. apr 2021

@klau9 a este som zabudla, najmenej to bolelo tusim s kratkymi tenkymi oranzovymi ihlami 🙂

klau9
4. apr 2021

@fedorcek @ester78 dakujem kocky za cenne rady, ste super🙏❤️❤️❤️❤️

katus1990
10. sep 2021

Dievcata , omylom som supla prolutex do chladničky. Je to veľký problém? Skoro 3 hodiny boli v chlade. Mam si dat predpísať nove?

ester78
autor
13. okt 2021

@katus1990 myslím že to nie až taký problém, pokiaľ tam nebola celý deň 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre