Je tu niekto, komu pepino testy ukázali reálne 2 čiarky v tehotenstve ? Muž ich kúpil a mne sa ich nechce ani robiť lebo som tu čítala len stále duch ,duch ,nakoniec ani neboli tehotné.
Mne vzdy dobre
Mne urobili ducha, ale aj Rapi Clear kazetove z lekarne.
Ked som bola realne tehotna, tak Pepino mi ukazovali druhu ciarku velmi zretelne uz na zaciatku, ked ostatne len slabo (Livsane, Top test, Woman Secret). Asi su moc citlive a netreba ich nechat dlho namocene, fakt kratucko.
A este, dobry je Pepino, co je 1 ks v baleni, je ruzovy s napisom HCG, ten mi pride kvalitnejsi a neduchuje
Akýkoľvek test co som kupila mi vzdy ukazal dobre...aj pepino...ked som bola tehu tak boli dve ciarky, ked som nebola tak neboli....toto duchovanie a pod je blbost, lebo si niektore robia test 5 minut po styku- vklade
Mne vždy dobre, duch bol iba keď bolo tehotenstvo ☺️ z toho posledné teraz v júni, a za mňa sú aj tak super tie testy, nikdy neukázali zle a vždy ukázali tehotenstvo skor ako ostatné... Treba pozerať podľa návodu, nie div ešte vyberať z koša ako tie, čo sa tu potom sťažujú, ako mali falošného ducha 😄
Ak zi uz meska tak sprav. To uz by nemuselo byt duch, ale pomerne jasna ciarka
Ja som si kupovala len pepino, ziadneho ducha som nemala. Ked som otehotnela, mala som realne dve ciarky asi 4 po meskani. Ale teda, ja som si robila testy, az ked mi meskala MS, nevidela som dovod sa testovat skor.
Ja som ich porobila za život asi 20 pepino a vždy boli negatívne len ten posledný hneď dve čiarky. Za mňa sú spoľahlivé.
Ano pepino testy su spolahlive pokial ich zena robí pri meskajucej ms a nie 5 minut po sexe ako to tu napisala rachel. 🙂 Nikdy mi zle neukazali. po 3 dnoch meskania na mna vyskocili silne bordove ciarky. Pri jednodnovom meskani boli jasne cervene hoci jedna bola polovicne slabsia ale uplne jasna. ;)
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mne pepino nikdy falošne neduchovali . Netreba pozerať po uplynutí času na odčítanie výsledku . Keď som bola tehotná bol pozitívny a keď nie nebol ani náznak .