Prosím baby s pcos
1.bol niekto na IUI a vyšlo to hneď na 1-2x ?
2. Vyšla niekomu aj klasická stimulácia a styk normálne plánovaný doma ?
3. Aké ste mali hodnoty hormonálnej profilu a sono vaječníkov?
Dakujem 💋
@15jana15 a ako sa vám AMH podarilo takto znížiť ?
@juliavolna ja som mala stimuláciu clostilbegytom. Užívam aj metformin, ale zatila nič. Zo 4 mesiacov 2x dozreli vajíčka. Neviem, či je nejaká iná stimulácia, alebo rovno umelé oplodnenie.
@elisabetta14 ja teraz 1x clostil stimulácia jedno vajíčko dozrelo , tak čakáme čo bude … a podarilo sa vám keď dozreli v dvoch cykloch ?
Ahoj, na to vyššie AMH som si kúpila včeliu materskú kašičku, užívala som ju s prestávkami asi rok. Myslím že toto pomohlo. A tiež som sa trošku viac hýbala, snažila som sa menej chodiť autom, kam sa dalo, tak pešo :D ale či toto pomohlo netuším , nič iné som nerobila. Clostyl som neužívala, keďže prirodzene som vždy ovulovala aj bez toho.
@juliavolna nie nepodarilo. Doktorka nám dala čas na rozmyslenie či ideme umelé oplodnenie :(
@elisabetta14 neboj ivf vyjde , iui nechcete ? Aky máš vek ?
@juliavolna poznám aj prípady keď to vyšlo doma bez zákroku. Ak by vás zaujímalo viac kľudne mi napíšte súkromnú správu
@juliavolna iui ma veľmi malú úspešnosť. A 28 mám
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@juliavolna ahoj, IUI nevyšlo ani 1x ani 2x a mesiac a pol po 2. IUI to vyšlo prirodzene, ale podotýkam, že ten mesiac a pol som užívala METFORMIN. Hormonálny profil som mala ok, akurát AMH vyššie, prvý krát okolo 7, potom 5 a nakoniec niečo cez 4,, potom som to už viac neskúmala. Ovuláciu som mala aj napriek PCO každý mesiac potvrdenú folikulometriou.