PCOS a tehotenstvo

8. dec 2023

Ahojte žienky diagnostikovali mi PCOS. V Novembri mi vyvolávali menštruáciu. Menštruáciu som dostala 17.11 a skončila mi 21.11. Začala som si merať bazalnú teplotu teplota mi pomaly stúpala a s priateľom sme sa začali snažiť o bábätko. Od 4.12 do 6.12 mi začali ukazovať tehotenské testy dve čiarky (jedna bola slabučká) no 7.12 mi už druhu čiarku test neukázal. Teplota mi začala klesať Ni od včera mi teplota začala pomaly stúpať a mám aj jemné výtoky. Chcem sa teda spýtať či mi čiarky na tehotenskom teste mohli ukazovať blud a či môže byť že ovulacia len prichádza. Tiež by som vás chcela poprosiť niejake rad čomu sa vyvarovať a naopak či by som mala aplikovať ak chcem otehotnieť s PCOS. Pripadne budem rada ak mi napíšete aj svoje overené skúsenosti a pod. ❤️
Ďakujem

patriciavojto1
8. dec 2023

Môže to byť len duch . S pcos je to celkom ťažké ale niektoré otehotneli hneď . Ja som napríklad išla cez car . A podarilo sa na prvý krát.
No som na rizikovom .
Snažili sme sa s mužom cca rok a nič . Potom som dostala clostilbegyt ovitrelle a utrogestan a podarilo sa. A pri pcos si treba dávať pozor na stravu 🙂

autor
8. dec 2023

@patriciavojto1 ja mám z toho celkom pod stresom. A som si neistá s tou teplotou 🤷🏻‍♀️. Ďakujem za radu ❤️. Na stravu si dávam pozor.

kleopatra114
8. dec 2023

V prvom prípade pomohlo výraznejšie schudnúť , v druhom clostyl, folikulometria a pregnyl .

zuzanka.zuzu
8. dec 2023

schudnúť, nemerať blbosti, sexovať podľa chuti, skúsiť alchemilku.... a hlavne netestovat 🙈 k čomu je to dobré? hrabne ti z toho. keď otehotnies, dozvies sa to

saxana000
8. dec 2023

Kasli na teplotu a chod na folikulometriu.ultrazvuk je najlepsi poradca..trochu prekopat zivotny styl a sexovat z lasky nie z povinnosti..neboj sa trafite to.mam zachvilu dve deti a este jeden MA pri.PCOS ide to aj bez hormonov.

lusyc
8. dec 2023

Mám pri pcos ani neviem ako 3 deti. Prvé však trvalo dlho, už sme smerovali do car, no postastilo sa.
Teplotu meraj, ak chceš vedieť, či máš vôbec ovulaciu, treba niekoľko cyklov merať. Takýto skackavy graf nehovorí nič, možno ani ovulacia nebude tento cyklus, čo pri pco nie je nič výnimočné. Možno bola včera, či predvčerom.
Odporúčam užívať pupalkovy olej, je to akoby prírodný progesteron, ktorého býva pri pcos málo. Schudnúť, ak treba. Tráviť čas pohybom na čerstvom vzduchu, aj chôdza stačí, prechádzky so psom. A jesť veľa ovocia a zeleniny, hlavne zelenej.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre