Ahojte podarilo sa vám otehotnieť pri pcos ? Mala som ovuláciu po 3 rokoch minulý mesiac. Tak čakám
Zaujíma ma či sa vám to podarilo a či ste úspešne donosily bábätko . Ďakujem
Áno, mám dve deti. Absolvované 7x IVF neúspešne. Následne po dvoch mesiacoch prirodzené otehotnenie a pol roka po narodení prvého, znova prirodzené otehotnenie. Všetko dobré prajem 🍀
@gir čo vám k tomu pomohlo ?
Da sa aj prirodzene, ale samozrejme je to individualne. Odporucam podporit ovulaciu uzivanim inozitolu a kyselinou listovou. Mne velmi pohla aj hormonalna joga.
ak si tučná tak pomôže schudnúť. ak si chudá tak veru asi len lieky, tam už životospráva veľmi upraviť asi nejde
Neviem či predchádzajúca hormonálna príprava pred IVF alebo psychické nastavenie.
@gir ja ale IVF absolvovať nemôžem skrz financií
Maximálne tak IUI
@kavenkaa ja som bola u Mirky Bartosovej na kurze. Tu najdes podrobne info https://www.hormonyoga.sk/
Otehotnela.som 3x s pcos s menzesom priemerne 3x.do roka. prvy krat uplne bez liecby druhy krat po stimulacii clostylom ale potratila.som v 8tyzdni.tretie dieta opat prirodzene..zameraj sa na stravu vysad tuky smazaky fastfood a zvys pohyb na aspon 3x do tyzdna to je zaklad.psychika tiez spravi svoje nam.sa.podarilo vzdy vtedy ked sme sa na to uplne vykaslali.
-20kg na váhe a podarilo sa
@juliavolna mám 55kg
Ahoj tiež mám váhu 55kg , endokrinologicka mi zistila PCOS, predpísala mi lieky a do 3 mesiacov som otehotnela...
@christinka1 aké lieky ? Mne moja nedala nič
Mne predpísala Siofor lebo že mi chce pomôcť aby som otehotnela a nesmierne jej za to ďakujem že mám svoj už 2r vysnívaný poklad pri sebe ☺️
Ahoj, ja som zmenila úplne stravu (mne to poradila endokrinologička). Prestala som jesť sladké a taktiež mliečne. Celkovo som upravila stravu, ale hlavne to sladké a mliečne. Nemala som nadváhu, schudla som z nejakých 68 na 61kg, čiže nemyslím si, že to môže pomôcť len ženám, ktoré majú problém s váhou, respektíve že je to o váhe. Okrem toho som začala chodiť na akupunktúru a užívala som inofolic. Neviem čo z toho zabralo viac alebo či to bola kombinácia všetkého. Ani netvrdim, že to bolo len vďaka strave, ale takúto skusenosť mám ja. Do dvoch mesiacoch som ostala tehotná a to sme sa snažili dosť dlhú dobu.
@alexsa0078 už som tehotná 🙂
To sa teším.🙂 Ak sa môžem opýtať, čo zabralo, pomohlo?
@alexsa0078 chodili sme do car
Dali mi clostilbegyt ovitrelle a utrogestan. Styk sme mali ale piatok sobota a ovitrelle som si pichla v nedeľu len . Čiže spermie do ovulky vydržali krásne .
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja síce nie, ale odporúčam na instagrame (ak máš) sledovať petrathamova, mala diagnostikované pcos a narodil sa jej nedávno chlapček 🙂