Ahojte, chcela by som sa opýtať, či má niektorá skúsenosti s riešením problému s ovulaciou. Doktor mi aj po hormonalnom obraze povedal, že je problém s ovulaciou a k tomu mám už dlhšie PCOS. Keďže je situácia aká je a on ordinuje v núdzovom režime mne neostáva nič len čakať a mám piť inofolic. A na svojom tele naozaj neviem spozorovať či tá ovulacia je alebo nie je. Snažíme sa už nejaký ten čas o bábätko a stále nič. Ako ste to riešili vy? Ďakujem za akékoľvek rady. 😊
@adka998 ovulaciu si sledujem pomocou merania bazalky a sledovanim hlienu atd.a podla toho viem,ze vajicko sa neuvolnilo.mam pco
@janetinka27 to asi neviem či by som vedela lebo vytoky mám nonstop takže neviem či by som to nejako rozpoznala
Mne inofolic nepomohol. Pomohla návšteva CAR a vyvolanie ovulácie liekmi plus plánovaný styk, lebo sme ešte mladí.
Asi je niečo pravdy na tom, že človek keď už nemá silu sa ďalej snažiť a pomaly to vzdáva tak sa to zrazu podarí a keď veľmi po ňom túži tak nič z toho...Som veľmi zvedavá ako nám to dopadne...😓
@adka998 aj my sme to už vzdávali....koncom septembra min. roku sme mali ísť už podpisovať papiere ohľadom IVF a začiatkom septembra som zistila že som tehotná... Odporúčam dať si spraviť spermiogram, hormonálnu profil, ja som bola aj na HYCOSY ( zistenie priechodu vajcovodou ), boli sme.2x na inseminacii ( vždy spravili rozbor spermií ) ... Manželovi som nasadila vitamín e, selén, zinok, kyselinu listovú, kotvičnik zemný, folandrol....ja som brala Inofolic combi ( vyššia váha ) a dali sme si spraviť aj genetiku, hematológiu ( zistili mi že mám mutáciu krvi Leiden V a teda si musím pichať fraxiparin od začiatku až do konca 600 nedelia ), reproimunologiu ( tam tiež zistili musela.som.chodit na infúzie ) a tak ..však uvidíš..držím palce ale toto určite všetko odporúčam vyšetriť
@babyfrog ďakujem moc za rady😊 budem na to myslieť. Ten hormonalny obraz mi spravili min. piatok a tam mi povedal že tam ovulacia nie je a že mám piť inofolic aj mi sestrička vypísala listok na spermiogram a ak tato situácia ustúpi tak v auguste-septembri že prídem na folikulometriu a že potom sa uvidí čo ďalej
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
riesila som to IVF, inofolic neublizi, aspon doplnis kyselinu listovu