Snažíme sa o bábätko už skoro dva roky doktorka mi povedala že mám pco syndróm z tým že po kontrole a liekoch vraj to už nemôže nazvať pco syndróm tak teraz neviem niekedy som už na pokraji zúfalstva meriam si teplotu ovu testy robím vždy trafime ovulaciu a stále nič. Mal niekto s tymto skusenosti čo Vám prosím pomohlo k otehotneniu aj alchemilkovy caj som pila ja už naozaj neviem každý mesiac sklamania
Ahoj ja mam pco, mam jedného syna na prvý sup a 2 roky sme sa intenzívne snažili o druhé nevzdávali to a som teraz v 4 mesiaci, cely čas s občasnými prestávkami som užívala infolic, určite pomohol plus mne lekár naordinoval lieky pre diabetikov aj keď nie som, nepamätám si názov ale zistilo sa ze pomáha na pco, občas sa stáva že sa zistí že lieky ktoré sú na konkrétnu vec pomáhajú aj na úplne inú ako s tými liekmi pre diabetikov, a pri užívaní som mala ovulku ale ne otehotnela sme, potom som užívala infolic a je to tam, tešíme sa na druhý prírastok, drzim palce
mne tiez povedali, ze mam syndrom pco, hoci som na sebe nepozorovala priznaky.
7 baleni inofolicu som vybrala, ale neotehotnela som. Pomohlo az IVF. Drzim palce🙂
@fusy prepáč asi nechcem vyzniet hlúpo ale čo je IVF?
Ahoj, ja mam pco a inofolic ani inofolic combi mi nepomohol. Zabralo az ked som zacala cvicit, nechala stresujuu pracu a nasadila Fertilaid a po ovulke Vitex. Pri tejto kombinacii to vyslo hned prvy mesiac. Bola si na folikulometrii? To by som riesila ako prve aby si vedela ci vajicko dozrieva a mas ovulku. Ak hej potom nasadit len spravne doplnky, ak nie tak potom zrejme nejaka hormonalna liecba
IVF je umele oplodnenie. Stimuluju ti vajecniky, odoberu vajicka a zmiesaju s partnerovymi
spermiami. Vzniknute embryo vlozia do maternice. Ak sa to podari a embryo sa zahniezdi,
otehotnies. Inak ja som pred tym schudla 8 kg, mierne som sportovala a snazila sa vyhybat
stresu v praci. Este som zbytocne vyhodila peniaze aj za miktroskop na zistovanie ovulacie
zo slin a liecivy naramok z polodrahokamov..., aj ocistnu kuru som drzala a post.
Nefajcim a alkohol len v nedelu trochu. Nic z toho nepomohlo az IVF.
Drzim palce🙂
@laura222 a prečo vitex po ovulke?
@bale1rinka neviem detajly ale zafungovalo 🙂
Ahojte baby,netreba zufat.treba hlavne pozitivne mysliet 🙂mne stanovili pred 3r tiez diagnozu polycysticke vajecniky,lekari ma plasili ze nikdy deticky mat nebudem.menstruaciu som nemala vobec len po vyvolavacke a lekari ma plasili ze mozno som v prechod..Po vysadeni antikoncepcie do 2tyzdnov som bola tehotna 🙂takze zazraky sa deju a netreba zufat.
Zo svojej skusenosti a 6rocnom dopovani hormonov,radim nejest muku,cukor a mliecne veci. Cakam 3.babo a poviem ti,ze zakazdym som otehotnela po 2m vysadenia tychto troch veci a lahsie cvicenie. Ja som fakt ukaz,v papieroch dg neplodnost,pco,jednoroha maternica a toto je moje 5.tehotenstvo.
Dobrý deň prajem aj ja mám polycystické vaječníky a prvé tehotenstvo sa nam podarilo ces IVF vyšlo nám to druhé som potratila tiež na IVF a teraz sa snažíme a nemôžem otehotnieť Poraďte mi už neviem čo ďalej beriem Inofolic duphaston vitamíny všetko A stale to je horsie
@marienka987 nechceš vyskúšať ten vitex jahňací ? Ja som si ho dnes objednala a začnem ho brat. Už ma nebaví stále tlačiť do seba hormóny
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Kebyze mas syndrom PCO tak mas ovulaciu tak max 2x do roka takze zrejme toto nebude tvoj pripad. Mne to najskor tvrdili tiez..dokonca mi kvoli tomu robili laparoskopiu kde zistili ze PCO vobec nemam. Mne velmi pomohol ked som brala Inofolic 2x denne...ale chce to zacat hned a vydrzar a brat to dlhodobejsie..mne to krasne upravilo cyklus a mam 2 krasne zdrave deti..tak drzim palce a nestracaj nadej..