Ahojte. Trpim pco. Nepravidelný cyklus atd. Beriem lieky. Povedala som si ze uz chcem dieťa. Moj muž najskôr ze Hm este asi nie nechce ale potom súhlasil ze teda skúsime. Ale tu nastáva problem. Počas plodných dni som si všimla ze nič zo mna po sexe nejde von. Teda možno raz malé množstvo: Opýtala som sa ho ci teda sa nechce snažiť. Odpoved bola ze on nevie o čom hovorím, ze stale sa spravil. Ze z neho nejde stale rovnako vela.hovorim si ok ..Teraz som po sexe isla na wc a samozrejme ze zo mna ten zvyšok vyšiel. - neplodny den.. Uz neviem ci ho konfrontovať s tym, ci Sa ho zas opytat, ci zas riesit ci chce alebo nechce, klame, neklame. Mrzelo by ma ze suhlasil iba na oko a ze by mi takto zámerne klamal. Vie ze každým mesiacom sa moja šanca znižuje co by ste robili ? Ako z neho dostať úprimnú odpoved?
@maximiliana tiež som tak chcela napísať 😆👍
tato tema tu bola si tyzden dva dozadu
@33tehulka33 hlavne ze uz si si dala nick tehulka
Choré toto.
Rovno gramáž 🤭😅
@maximiliana ak by ste mali zdravotne problémy a riešili to co riesim ja všímali by ste si aj vy vsetko !
@zuzanita1609 od zajtra budem vážiť !!! Dakujem za radu!
@33tehulka33 citala som aj tu predoslu diskusiu a uprimne ja som si vsimla sama na sebe, ze pocas plodnych dni toho akobi viac ostalo vovnutri. Pocas neplodnych som ledva do sprchy dobehla a slo vsetko von. Netusim cim to je, moja vlastna teoria ze mozno polohou krcka, ktory je uz po ovu uzavrety a nizsie v posve. Ale maju pravdu aj baby vyssie, skus na to menej tlacit a hlavne doveruj muzovi, s ktorym si robis dieta. Drzim palce 🍀
Ono je tszke byt kludna ked som riešila cysty, pco, chýbajúcu menštruáciu lieky atd. Neveru predošlého partnera , klamstvá atd. Preto som taka hrrrr do toho asi nechcem byt zas sklamaná a preto malo dôverujem a všímam si detaily :/ …. Kamoske vybrali skoro vsetko co mohli, ďalšia v 7m. Potratila no a je mi zle z toho ake nechutne reakcie tu dôkazu ženy dat. :/
@33tehulka33 prepáč autorka,ale ty si myslíš,že je v poriadku po sexe bežať do kúpeľne a kontrolovať koľko z teba vytečie a ešte ho obviňovať, upodozrievať z klamstva? 🙄 za chvilu budes mat taky problem,ze sa ti chlap týmto tvojim spravanim naštve tak,že už nebude mať chuť niečo robiť.
Čo je nechutné na tom, že sa priveľmi sleduješ? Pri otehotnení pomáha aj psychika, keď nebudeš veriť ani vlastnému partnerovi prečo si s ním vôbec robíš dieťa?
Ahojte .🙂chcem sa vás opýtať mala som menštruáciu 30.10.24.trvalo to 5dni .a po menštruáciu po dvoch dní som začala troška krvácať najprv to bolo do hnedá a potom do ružová ale to len trošička trvalo to tri dni a potom som mala bolesti maternice to bolo také ako na pôrod , kontrakcie a to som mala.8.11.2024 a 14.11.2024.neviem čo to môže byť ,za každú radu budem vďačná 🙂🙂
Veď dobre byť hrrr. Ale obviniť chlapa z toho,koľko ejakulátu má, tak to je na hlavu. Počkaj keď príde za chvíľu s tým, že so snažením končí
@domka222 ja som sa ho normslne opýtala ci si to rozmyslel lebo asi 3-4 dni po sebe som nemala pocit ze by sa urobil … ani som nekricala ani nic nesledovala mikroskopom! Ale myslím ze každá žena vie kedy sa urobil a kedy nie. Preto ta otázka co s tym a ci je nornalne ak by sa urobil a naozaj nic nešlo von
@33tehulka33 ženieš svoj intímny život takýmto správaním do záhuby. Takúto stíhačku, čo sleduje ešte aj množstvo vytečeného semena by nechcel hádam žiadny chlap
@33tehulka33 a ty pri sexe nevidíš ako to dopadlo? Na to nepotrebuješ skúmať čo z teba vyjde.
@33tehulka33 V prvom rade sa daj do kľudu 🙂 zrejme nemáš v sebe ešte niektoré veci spracované.Ja by som najprv toto riešila.Terapeutom, psychológom.Až potom by som plánovala otehotnieť.
Zrejme je zbytočné ti napísať, že nie vždy to je v rovnakom množstve, záleží ako často sa milujete,v akej polohe...
Takže je úplne zbytočné vážiť.A podozrievať manžela že ti klame a konfrontovať ho? Ja som sa ešte osobne s tým nestretla, že by muž na mňa hral vyvrcholenie.
Takýmto správaním akurát znechutíš svojho manžela, prepáč ak moje slová sa ťa dotknú,ja to nemyslím v zlom
@33tehulka33 a uz ten zaciatok, ze ty si si povedala, ze chces dieta... dieta maju chciet obaja.. on zjavne iba ustupil, nech ma klud... ale este chvilu skumaj kolko toho vytecie a ci hra orgazmy a bude mat klud uplny...
Zalezi aj od frekvencie sexu, lebo ked pises, ze 3-4 dni po sebe si nemala pocit, ze by sa urobil, tak asi okolo ovulacie dost tlacis na pilu a idete casto. Nema tak cas sa doplnit a ejakulatu je prirodzene menej.
@sagitar Ano tak to bolo počas ovulácie každý den :/ mala dom zdr. Problémy a teraz uz sledujem asi vsetko :/
@33tehulka33 To co vytecie nie je spolahlivy znak toho, ci sa urobil. Nie je to pravidlo a zalezi to na viacerich okolnostiach. To uz skor strata erekcie po orgazme ukaze, ale ani to nemusi byt spolahlive, lebo kazdy je iny. Ak nemas negativnu skusenost, tak mu doveruj. Muzi nezvyknu predstierat.
@sagitar nejde o to ci predstiera to vôbec ale ked veľmi túžite po bábätku a nič z vás nejde von tak zrazí te strach / stres/ alebo ako to nazvať ze co ak sa neurobil v tie “správne “ dni … vidím ze pre niektoré ženy je to vtipne, blbe, cudne alebo psycho ze sa tsk sledujem ale bohuzial v tejto situácii som asi veľmi spanilaríla :/
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@33tehulka33 nehnevaj sa, ale byt tvojim muzom, tak ho do teba ani nestrcim, kym sa neukludnis... sledovat kolko z teba vytecie po sexe je na hlavu... a tvoj muz ma pravdu, nie je to vzdy rovnake mnozstvo...