Ahojte dnes som bola u lekára a povedal mi ze mam PCO a ja ze ci PCOS a on ze nie len ze PCO. Povedal ze to není zle. Len som nejako nepochopila ci ovulacia prebieha pri PCO alebo nie.
Tie žienky ktoré máte PCO viete mi niečo bližšie o tom povedať? Ďakujem
A viac ti nepovedal? Snažíte sa o bábätko? Ovulácia môže prebiehať ale to je individuálne u každej takže by bolo fajn keby ti spravil folikulometriu a odsledoval tu ovulaciu. Tu to máš celkom pekne rozpísané https://www.bagniaristore.cz/blog/co-je-to-pcos...
@lussinka309 áno snažíme sa druhy cyklus. Mam teraz cyklus rozhadzani keďže som brala 3 roky antikoncepciu. Mam ísť na HP ale čakám kedy dostanem menzes. Pred 4 dňami som mala krásny ukážkový plodny cervikalny hlien.( priesvitny natahovaci) ukázala som mu fotku a povedal ze to najvhodnejši hlien ze uvidíme ci ovu prebehla. Ak áno počkáme do MS a pôjdem na HP. Vybolavačku som nechcela lebo chcem aby sa mi dalo telo po tabletkách dokopy. A keď som sa pýtala na PCO povedal ze to není takze zle ze mam vo vajecnikoch zopár malých cyst a ze uvidíme aký bude HP. A potom nastaví tzv liečbu aby sa nám podarilo bábätko. A keď som sa pýtala na PCOS povedal ze je to inakšie ako PCO. Ze PCOS je horšie a náročnejšie na otehotnenie. Ja žijem v zahraničí a môj súkromný gynekolog je aj primárnom v pôrodnici tak dúfam ze vie co hovorí a co robí 😁
No ja som mala tento cyklus tiež ukážkový plodný hlien ale ovulacia neprebehla ako mala, folikul nepraskol. Predpisal mi clostibegyt a ďalší cyklus odsleduje tú ovulaciu. Držím palce nech sa čím skôr podarí ❤️
@lussinka309 no uvidíme ako to bude u mňa. Vcera som mala bolesti pod brušku ako keby mala prísť menštruácia. Vcera bol pokles a dnes ráno bazalna teplota bola vyššia o skoro 0.6 stupňa uvidím zajtra ci sa bude držať vyššie 😊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/pco-a-pcos-rozdiel/